Panasonic stelt Hiroyuki Nishiuma aan als Managing Director voor Europese B2B-tak

Hiroyuki Nishiuma

05-07-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Panasonic stelt Hiroyuki Nishiuma aan als Managing Director voor Europese B2B-tak

Panasonic benoemt Hiroyuki Nishiuma tot managing director van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU). Als Panasonic executive met meer dan 30 jaar ervaring, wil Nishiuma de B2B-klanten van Panasonic helpen succesvol te zijn en bij te dragen aan de Europese industrie.

"Europa is de koploper als het gaat om het "nieuwe normaal" en sociale kwesties," zegt Nishiuma. "We werken in een snel veranderende en volwassen bedrijfsomgeving waar organisaties voor veel verschillende uitdagingen staan: van de manier waarop ze werken tot de manier waarop ze goederen en diensten produceren en leveren. Onze technologie en het vermogen om technologieën te integreren om nieuwe oplossingen te bieden, vormen de kern bij het oplossen van deze kwesties.”

Gemba Process Innovation

Panasonic biedt een breed portfolio aan producten dat wordt gebruikt voor cruciale bedrijfsprocessen om de kwaliteit voortdurend te optimaliseren. Dit zijn onder andere producten op het gebied van mobile computing, security, broadcast, bedrijfscommunicatie en visuele oplossingen, maar ook industriële medische beeldvorming. Deze producten combineert Panasonic tot het B2B-initiatief Gemba Process Innovation. Het bedrijf helpt zijn Europese zakelijke klanten in de manufacturing, logistiek en retail hiermee te innoveren en de productiviteit en klanttevredenheid te verbeteren.

"Het is essentieel voor ons om nauw samen te werken met de klant op hun "GEMBA" (hun werkomgeving) en een grondig inzicht in hun bedrijf te krijgen," vervolgt Nishiuma. "Gemba Process Innovation maakt gebruik van alle kennis van Panasonic op het gebied van business, technologie en oplossingen om klanten te helpen hun potentieel in te zien en fundamentele procesproblemen aan te pakken om de manier waarop ze werken verbeteren in het kader van de snelle sociale en technologische veranderingen."

Sinds 1988 bij Panasonic actief

Nishiuma is sinds 1988 actief bij Panasonic, na Politiek & Economie gestudeerd te hebben aan de prestigieuze Waseda Universiteit in Tokio. Nishiuma bechikt over veel ervaring dankzij zijn voormalige rol als Senior Managing Executive Office en als bestuurslid bij Panasonic Systems Solutions in Japan. Daar slaagde hij erin om zeven achtereenvolgende boekjaren een stijging van de omzet en de winst te realiseren door het beheer van business van sterke producten en waarde toevoegende oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People