Witold Kepinski - 03 juli 2020

AWS kondigt Amazon Honeycode aan

AWS kondigt Amazon Honeycode aan image

Amazon Web Services (AWS) heeft Amazon Honeycode aangekonigd, een volledig beheerde service waarmee klanten snel krachtige mobiele en webapplicaties kunnen bouwen - zonder programmeren.

Klanten die applicaties nodig hebben om zaken als procesgoedkeuringen, evenementenplanning, klantrelatiebeheer, gebruikersenquêtes, takenlijsten en het bijhouden van inhoud en inventaris bij te houden en te beheren, hoeven dit niet langer te doen door foutgevoelige methoden zoals het e-mailen van spreadsheets of documenten, of inhuren en wachten op ontwikkelaars om kostbare aangepaste applicaties te bouwen aldus AWS.

Met Amazon Honeycode, klanten kunnen een eenvoudige visuele applicatiebouwer gebruiken om zeer interactieve web- en mobiele applicaties te creëren, ondersteund door een krachtige AWS-gebouwde database om taken uit te voeren zoals het bijhouden van gegevens over de tijd en het informeren van gebruikers over wijzigingen, het doorsturen van goedkeuringen en het faciliteren van interactieve bedrijfsprocessen.

Gebruik makend van Amazon Honeycode, klanten kunnen applicaties maken die in complexiteit variëren van een applicatie voor het bijhouden van taken voor een klein team tot een projectbeheersysteem dat een complexe workflow voor meerdere teams of afdelingen beheert. Klanten kunnen binnen enkele minuten beginnen met het maken van applicaties, gratis applicaties bouwen met maximaal 20 gebruikers en alleen betalen voor de gebruikers en opslag voor grotere applicaties.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024