KING Software is de nieuwe naam voor MUIS Software

02-07-2020 | door: Witold Kepinski

KING Software is de nieuwe naam voor MUIS Software

KING Software is per direct de nieuwe handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software. Deze aankondiging is volgens het bedrijf een logische stap, nadat vorig jaar de krachten al werden gebundeld onder begeleiding van investeringsmaatschappij Main Capital.

Het doel is om de software oplossingen in de toekomst tot één ERP-platform te smeden, voor met name bedrijven in het mkb-segment. “Met de nieuwe naam KING Software treden wij als sterke eenheid naar buiten waardoor wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Wij profiteren van de gezamenlijke kennis, slagkracht en ervaring. KING Software is het hart van een onderneming. Met één platform ben je als ondernemer voorzien van de beste functionaliteiten uit drie verschillende oplossingen waarmee je bedrijfsprocessen automatiseert,” aldus CEO Mattijs Wilms.

De aankomende periode staat in het teken van transitie. De drie entiteiten zijn inmiddels omgevormd tot één landelijk opererende organisatie. De bekendmaking van de naamsverandering naar KING Software is daarbij een logisch gevolg. De vorming van één software platform zal geleidelijk plaatsvinden.

CEO Mattijs Wilms: “De kernwaarden van KING Software zijn betrouwbaar, duurzaam, behulpzaam, plezier en bekwaam. Klanten kunnen er van op aan dat wij, zoals ze van ons gewend zijn, altijd voor hen klaar staan en streven naar de efficiëntste automatiseringsoplossing. Zij kunnen gebruik blijven maken van onze branchegerichte oplossingen. Of het nu accountants of ondernemers betreft.”

Terug naar nieuws overzicht