Infor CloudSuite Financials & Supply Management beschikbaar in de Benelux

Kees van den Houten

01-07-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Infor CloudSuite Financials & Supply Management beschikbaar in de Benelux

Infor CloudSuite Financials & Supply Management is voortaan leverbaar in Europa. Nederland en het Verenigd Koninkrijk zijn de eerste Europese landen waar de oplossing beschikbaar is. Deze financiële managementtechnologie is gericht op iedere industrie en is in 2016 in de Verenigde Staten (VS) geïntroduceerd.

Ruim 150 klanten maken gebruik van de technologie. Amerikaanse klanten zijn onder meer grote banken, waterleidingbedrijven, retailers en verzekeringsmaatschappijen. Voor deze bedrijven waren de belangrijkste redenen om voor deze cloud-gebaseerde, financiële ERP-oplossing te kiezen de CUBE-technologie, het gebruik van Infor Birst als business intelligence (BI)-platform, de flexibiliteit van CloudSuite Financials en de interface.

CUBE-technologie

De ontwikkeling van Infor CloudSuite Financials begon in 2013 als een combinatie van technologie, een cloud-first-strategie en meer dan 40 jaar ervaring met financiële ERP-oplossingen. CloudSuite Financials speelt in op de veranderende rol van de CFO, een rol die steeds meer vaardigheid en snelheid vereist. Dit heeft geleid tot een flexibele ERP-oplossing, mede door het gebruik van CUBE-technologie. Hiermee kan de CFO snel financiële structuren opzetten, aanpassen en flexibel omgaan met dimensies. Een ander groot voordeel van de CUBE-technologie is de ‘slice and dice’-mogelijkheid en de directe beschikbaarheid van gedetailleerde evaluaties, drill-downs en analyses. Birst biedt verder realtime-inzicht in de bedrijfsgegevens via dashboards en rapporten.

“Infor CloudSuite Financials & Supply Management kan de moderne CFO uitstekend ondersteunen in zijn veranderde rol van poortwachter naar strateeg”, zegt Kees van den Houten (foto), VP & Managing Director, Infor Benelux. “CFO's en financieel directeuren moeten meer dan ooit kosten beheersen en zich aanpassen aan veranderende marktsituaties. COVID-19 is daar een goed voorbeeld van, maar de toenemende behoefte aan flexibiliteit is al lange tijd een uitdaging. CloudSuite Financials helpt bij deze uitdaging. We zijn enthousiast en terecht trots dat bedrijven in Nederland nu ook toegang krijgen tot deze moderne, financiële ERP-oplossing.”

Op basis van Infor OS

Infor CloudSuite Financials & Supply Management maakt gebruik van Infor OS, het platform waarop alle Infor CloudSuites zijn ontwikkeld. Dit platform heeft functionaliteiten zoals samenwerking, workflow-management, documentbeheer, applicatie-integratie, machine learning en kunstmatige intelligentie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud