Gratis online concert door The Kik tijdens derde nationale VrijMiBo

The Kik

29-06-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Gratis online concert door The Kik tijdens derde nationale VrijMiBo
(03-07-2020)

De coronacrisis en de maatregelen om de verspreiding van het Covid-19 virus in te dammen, heeft grote impact op onze samenleving. Binnen de ICT-sector wordt met man en macht gewerkt om de ondersteuning te bieden waar deze tijd om vraagt. Als steun in de rug en hart onder de riem organiseert het nationalevrijmibo.nl initiatief op vrijdag 3 juli haar derde virtuele concert. Deze keer met een online virtueel concert van Rotterdamse topband The Kik. Het concert - dat voor en door de ICT-sector wordt georganiseerd - is op vrijdag 3 juli vanaf 17.00 uur voor iedereen te volgen via www.nationalevrijmibo.nl.

De eerste twee VrijMiBo concerten met Jett Rebel en Douwe Bob zijn zeer positief ontvangen. “Vooraf hadden we niet kunnen voorspellen dat de Nationalevrijmibo zo overweldigend positief ontvangen zou worden en al helemaal niet dat we nu al weer bij de derde editie zijn aanbeland”, aldus Mike Veldhuis, Co-Founder en Partner bij Nalta.com en tevens voortrekker van het nationalevrijmibo.nl-initiatief. Danny Frietman, technologie ondernemer en co-founder van onder andere New Dutch Wave: “Fantastisch om te zien hoeveel steun ons initiatief heeft gekregen. Als je je mede gesteund wordt door Mona Keijzer, de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Jan Middendorp, 2e kamerlid VVD en Maaike Veeningen, wethouder Almere, dan betekent dat iets en verbind je.”

Jett Rebel en Douwe Bob

Beide concerten zijn veel bekeken; Jett Rebel trok meer dan 9.000 kijkers en tijdens het concert van Douwe Bob was er ‘live’ contact met luisteraars over verzoeknummers. Op vrijdag 3 juli organiseert het nationalevrijmibo.nl initiatief haar derde virtuele concert. Dit keer met The Kik in de hoofdrol en als supporting act Airtime, een muzikaal duo dat zich in haar muziek laat inspireren door “de digitale wereld van data en IT”. Het concert is beschikbaar voor iedereen binnen en buiten de ICT-sector die tijdens de vrijdagmiddag borrel wil aansluiten. Het concert vindt plaats op een geheime locatie in Rotterdam.

Deze week is het Nationale VrijMiBo concert van The Kik mogelijk gemaakt door de volgende partijen:

  • BTG/TGG
  • Buma Stemra
  • SLTN
  • Huawei
  • Interxion
  • Nalta
  • New Dutch Wave
Terug naar nieuws overzicht