Witold Kepinski - 29 juni 2020

Epatra kondigt een partnerschap aan met Lenovo

Epatra kondigt een partnerschap aan met Lenovo image

Epatra kondigt aan dat ze een partnerschap zijn aangegaan, waarbij de Lenovo ThinkSmart producten met bijbehorende accessoires door Epatra in de Benelux zullen worden gedistribueerd.

De ThinkSmart Smart Office-apparaten zijn ontworpen om vergaderen overal ter wereld makkelijker te maken. Ze zijn eenvoudig te implementeren en te gebruiken. De oplossingen zijn schaalbaar voor ieder type vergaderruimte en brengen het beste van Microsoft Teams en Zoom binnen handbereik. De Covid-19 crisis heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om thuiswerken en op afstand vergaderen goed te faciliteren. Deze aangepaste realiteit zal ook de komende periode niet snel veranderen is de verwachting.

Hans de Blois en Kurt Vangerven, Sales Managers Epatra Benelux: Epatra is een distributeur met toegevoegde waarde en wij zijn constant op zoek naar geavanceerde technologieën, die onze klanten de beste combinatie van AV en IT bieden. Het strategische partnerschap met Lenovo is een waardevolle aanvulling binnen ons leveranciersportfolio, omdat de ThinkSmart oplossingen uitstekend passen binnen de verdere integratie tussen AV en IT.