Cloud provider Ekco stelt Jeroen van den Nouwland aan als Chief Revenue Officer
25-06-2020 | door: Marco van der Hoeven

Cloud provider Ekco stelt Jeroen van den Nouwland aan als Chief Revenue Officer

Cloudprovider Ekco stelt Jeroen van den Nouwland aan als Chief Revenue Officer. Het van oorsprong Ierse bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en verwacht de komende jaren nog eens in omvang te verzesvoudigen.

Ecko heeft de ambitie een top 5 cloud provider te worden wereldwijd. Van den Nouwland is als CRO verantwoordelijk voor de gehele sales- en marketingketen. Op dit moment is het bedrijf actief in Ierland, de UK en Benelux. 

Ekco is de nieuwe naam van het voormalige bedrijf Internet Corp, samen met nog eens negen aangesloten entiteiten gaat het bedrijf verder onder de nieuwe naam, met drie duidelijke labels. Protect, Workspace en Core. Met deze drie labels is Ekco een van de meest volledige en uitgebreide cloud providers van Europa. Twee diensten waar het bedrijf grote groei verwacht, is cloud to cloud backup en cloud to cloud disaster recovery. 

‘De cloudmarkt staat op een kantelpunt. Steeds meer organisaties willen cloud onafhankelijk opereren, aan de knoppen zitten als het gaat om data en het wordt steeds belangrijker om ook cloud to cloud backup en disaster recovery toe te passen. Dat is voor de continuïteit en groei van organisaties belangrijk. Bij Ekco zijn we klaar voor deze omslag. We hebben de kennis, middelen en kunnen met elke organisatie meegroeien.’ 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, People
Cloud