Enable U: hybride architectuur vereist juiste koppelingen

Enable-U CEO Frank Arts

25-06-2020 | door: Teus Molenaar

Enable U: hybride architectuur vereist juiste koppelingen

Vrijwel elke organisatie heeft tegenwoordig een hybride IT-architectuur. Applicaties draaien steeds vaker vanuit de cloud; data zijn verspreid opgeslagen. Hiertussen de juiste en veilige koppelingen maken, is de specialiteit van Enable U. Zij zorgen ervoor dat de juiste informatie op de correcte tijd en plaats beschikbaar komt vanuit welke applicatie dan ook.

Oprichter en CEO van Enable U, Frank Arts (foto), zegt dat datastromen vaak de bedrijfsgrenzen overschrijden. Applicaties hebben bijvoorbeeld data nodig van niet-bedrijfseigen bronnen en moeten communiceren met applicaties van andere organisaties. “Wij zorgen ervoor dat die combinaties vlekkeloos verlopen.”

“Daarbij komt het gewicht dat compliancy in de weegschaal legt. Niet alleen vanwege de AVG, maar ook om zeker te zijn dat interne regels en afspraken met leveranciers en andere partners worden nageleefd. Wij zorgen ervoor dat de digitale ecosystemen waarbinnen organisaties zich bewegen werkelijk functioneren als een ecosysteem, dat de onderlinge verbindingen juist zijn. Daarbij is integratie cruciaal.”

Lees het hele interview met Enable-U op deze link.

Door: Teus Molenaar

Terug naar nieuws overzicht