Salesforce en Siemens ontwikkelen werkplek technologie suite

24-06-2020 | door: Witold Kepinski

Salesforce en Siemens ontwikkelen werkplek technologie suite

Salesforce en Siemens hebben een strategisch partnership aangekondigd om een nieuwe werkplektechnologiesuite te ontwikkelen. Deze samenwerking helpt bedrijven om veilig terug te keren naar hun werk aldus de twee partners.

De samenwerking combineert Work.com van Salesforce, aangedreven door Customer 360, en de Smart Infrastructure-oplossingen van Siemens, inclusief Comfy en Enlighted, om de processen, mensen en zaken die essentieel zijn voor het creëren van veilige, verbonden werkplekken voor de toekomst, te organiseren.

“Te midden van hun digitale transformatie, beginnen bedrijven wereldwijd na te denken over de werkplek van de toekomst, waarbij de gezondheid en veiligheid van hun werknemers centraal staat. Door de Smart Infrastructure-oplossingen van Siemens te combineren met Work.com van Salesforce geven we bedrijven de tools om snel slimme, data-gestuurde beslissingen te nemen en het vertrouwen om veilig te heropenen,’’ aldus Alex Dayon, President en Chief Strategy Officer van Salesforce.

Een van de oplossingen is ‘touchless office’ een mobiele ‘boarding pass’ voor medewerkers voor ‘touchless’ toegang tot het gebouw en de lift. Een andere oplossing is een bezettingsbeheersysteem, waarmee medewerkers via de app van Comfy vergaderzalen en bureaus kunnen reserveren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud