Expereo neemt Comsave over
23-06-2020 | door: Witold Kepinski

Expereo neemt Comsave over

Expereo, de wereldwijde leverancier van beheerde internet-, cloudtoegangs- en SD-WAN-oplossingen, kondigt de overname aan van het connectiviteitsintelligentieplatform Comsave, waardoor de automatisering van sourcing en levering van zijn suite van wereldwijde internettoegangsdiensten wordt versneld.

Comsave is een pionier op het gebied van een baanbrekend e-commerceplatform, dat de sourcing en levering van internet en last-mile toegangsdiensten voor meerdere serviceproviders automatiseert.
De overname weerspiegelt het streven van Expereo om wereldwijde netwerken voor multinationale ondernemingen en serviceproviders te vereenvoudigen. Het versnelt ook de oprichting van het digitale platform van expereo.one Expereo als het platform bij uitstek voor inkoop en het beheer van wereldwijde internet , toegang tot Cloud , en SD-WAN- oplossingen, waardoor controle van het aantal klanten en partners de handen vol inzichten in connectiviteit en de prestaties van applicaties .

"Comsave was een pionier in de automatisering van sourcing en levering van internettoegangsdiensten, door een toonaangevend platform en API-ecosysteem te hebben opgebouwd bij een groot aantal serviceproviders", zegt Matthijs van Seventer, CEO van Comsave. "Om dit wereldwijd op te schalen met Expereo, is het voortbouwen op de synergieën van onze technologieplatforms en een gemeenschappelijke visie een geweldige volgende stap voor Comsave en zijn partners", voegt hij eraan toe.

De investering van Expereo wordt gedreven door een gedeelde visie tussen beide bedrijven om het gefragmenteerde 'last mile'-leverancierslandschap digitaal te transformeren, waardoor klanten en partners controle krijgen over dit laatste stukje van de wereldwijde connectiviteitspuzzel.

“Onze gecombineerde mogelijkheden vereenvoudigen de complexe en kostbare toegangscomponent bij het ontwerpen en vinden van wereldwijde connectiviteitsoplossingen voor onze partners en klanten. Met de mensen, technologie en knowhow van Comsave kunnen we de kosten voor het beheren van een groot aantal toegangsleveranciers radicaal vereenvoudigen en verlagen, en zo de digitale transformatie van onze partners en klanten versnellen ”, legt Irwin Fouwels, CEO van Expereo, uit.

“We zijn verheugd dat Matthijs en zijn team ons vergezellen op deze reis. We zijn bijzonder trots om deze acquisitie voor velen in deze uitdagende tijden af te ronden, wat de robuustheid van zowel onze bedrijven als de inzet en het vermogen van Apax Partners om onze groeistrategie uit te voeren, bewijst”, besluit Fouwels.

Terug naar nieuws overzicht