Alibaba Cloud investeert flink in zijn partners

22-06-2020 | door: Witold Kepinski

Alibaba Cloud investeert flink in zijn partners

Alibaba Cloud, het data intelligence en cloud platform van de Alibaba Group, heeft aangekondigd dat het 283 miljoen dollar zal investeren tijdens dit fiscale jaar om wereldwijde partners mondiger te maken en gezamenlijke innovaties in de postpandemie te versnellen. tijdperk. De investering heeft tot doel haar partners kennis te laten maken met digitaliseringsmogelijkheden en gezamenlijke producten en oplossingen te creëren waar nog meer klanten in alle sectoren van kunnen profiteren.

In samenwerking met wereldwijde partners heeft Alibaba Cloud vorig jaar meer dan 2.000 hybride cloudprojecten opgeleverd om klanten te helpen hun digitaliseringsprocessen te versnellen, waardoor tientallen miljoenen operationele en infrastructuurkosten worden bespaard. Om klanten uit te rusten met holistische mogelijkheden voor postmigratie, heeft Alibaba Cloud ook meer dan 3.000 online lessen samengesteld met partners over de hele wereld, zodat klanten inzicht kunnen krijgen en kunnen leren van de bewezen bedrijfsscenario's.

"Aangezien Alibaba Cloud ons product- en serviceaanbod blijft uitbreiden, willen we onze partners nog meer kansen bieden, zodat we samen kunnen innoveren om de meest up-to-date services aan onze klanten te bieden en zakelijk succes voor hen te genereren, ”, Zegt Lancelot Guo, VP van Alibaba Group, en GM van Ecosystem and Sales Operations, Alibaba Cloud Intelligence. "De investering toont ons engagement om partners te helpen hun bedrijven te integreren met Alibaba Cloud, en samen zullen we meer waarde creëren voor de wereldwijde cloud-industrie."

Partners

Alibaba Cloud werkt samen met bijna 10.000 wereldwijde partners die meer dan 350.000 zakelijke klanten wereldwijd bedienen. Met een sterke vastberadenheid om partners te helpen slagen, heeft Alibaba Cloud zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, waardoor partners hun producten en diensten kunnen integreren op het toonaangevende infrastructuurplatform van Alibaba Cloud, zodat klanten kunnen profiteren van de gezamenlijke oplossingen voor een snellere time-to-market. Ter ondersteuning van het "te integreren" -initiatief heeft Alibaba Cloud tot nu toe, samen met partners zoals MongoDB, Intel, VMware, Salesforce, SAP, Red Hat en Fortinet, meer dan 500 gezamenlijke oplossingen gecreëerd voor industrieën zoals nieuwe retail, fintech, productie, media en entertainment.

Wat de toekomst betreft, hoopt Alibaba Cloud de rekrutering van ISV-, MSP- en SI-partners uit te breiden en hun innovatie- en technologiemogelijkheden te benutten om het platformaanbod voor klanten te verbeteren. Met de investering die in het lopende boekjaar moet worden gedaan, streeft Alibaba Cloud ernaar om met partners een nieuw en verbeterd werkproces te introduceren om de communicatie-efficiëntie te verhogen, zodat de partijen snel kunnen reageren op veranderende eisen van klanten, vooral tijdens black swan-evenementen zoals de Covid19-pandemie.

Alibaba Cloud bundelt zijn krachten met partners en zet zich in om diep te duiken in de detailhandel, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en biowetenschappen en onderwijs om aan de stijgende vraag van klanten te voldoen. Alibaba Cloud zal ook zijn partner Go-To-Market (GTM) -prikkels versterken om klanten het beste aanbod en de beste innovatie te bieden om hun doelstellingen voor digitale transformatie te versnellen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud