Witold Kepinski - 22 juni 2020

hallo kondigt overname van Digisource aan

Zakelijke ICT aanbieder hallo, maakt vandaag de overname bekend van Digisource. Digisource is gevestigd in Barendrecht en is een vertrouwde naam in de Rotterdam regio. Met 17 medewerkers bedient Digisource ruim 400 klanten met remote beheer, cloud en telefonie.

Klanten komen uit veel verschillende sectoren, met een zwaartepunt in groothandel, bouw, cultuur, onderwijs, transport en zorg. Digisource kent een hoge klanttevredenheid. Het bedrijf is ISO gecertificeerd (27001, 14001 en 9001) en al jaren Microsoft partner.

Tegelijkertijd met de overname draagt oprichter Peter van Lent de dagelijkse leiding van het Digisource team over aan zijn zoon Remco van Lent.

Peter van Lent is blij met hallo, als overnemende partij: “hallo, heeft een uitstekende reputatie in de markt, met een zeer overtuigende visie en aanpak. De combinatie biedt prachtige groeikansen voor Digisource en de Digisource medewerkers. Voor onze klanten betekent dit dat zij toegang krijgen tot een groot team van ICT specialisten en een nog breder dienstenportfolio.”. Remco van Lent: “Het team is enthousiast over de aansluiting bij hallo,. We zijn ervan overtuigd onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in de combinatie met hallo, en zien uit naar een intensieve samenwerking.”.

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: “Wij heten het team van Digisource een warm welkom in de hallo, groep. We zien ernaar uit om samen met Digisource onze missie in te vullen: ICT eenvoudig maken met sympathieke, toegankelijke en deskundige service.”.