Lenovo biedt Business Intelligence toepassingen voor analyse en AI workloads

22-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Lenovo biedt Business Intelligence toepassingen voor analyse en AI workloads

Lenovo Data Center Group (DCG) kondigt nieuwe flexibele oplossingen aan waarmee klanten de middelen aangereikt krijgen om veel voorkomende moeilijkheden bij gegevensbeheer op te lossen.

DCG kondigt de lancering van de ThinkSystem SR860 V2- en SR850 V2-servers aan, die nu uitgerust zijn met Intel Xeon Scalable-processors van de derde generatie, met ondersteuning voor de Intel Optane persistent memory 200-serie en nieuwe mogelijkheden voor implementatie op afstand voor de ThinkSystem DM7100-opslagsystemen. Deze aankondiging wordt verder ondersteund door het feit dat Lenovo al zeven jaar lang de nummer 1 is op het vlak van serverbetrouwbaarheid en door het behalen van 13 wereldrecordbenchmarks voor SAP-toepassingen die op de infrastructuur van het Lenovo ThinkSystem draaien.

Met de nieuwe mogelijkheden kunnen klanten makkelijker voorzien in hun complexe behoeften op het vlak van gegevensbeheer en zo tot nuttige business intelligence komen met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) en analyse. De resultaten kunnen bovendien verder geoptimaliseerd worden door de oplossingen te combineren met bedrijfstoepassingen zoals SAP HANA.

Om zijn klanten te helpen belangrijke workloads te versnellen en de efficiëntie te verhogen, heeft Lenovo zijn nieuwe servers ThinkSystem SR860 V2 en SR850 V2 uitgerust met de nieuwste mogelijkheden op het vlak van hoogwaardige verwerking en geheugen, met dubbel zoveel NVMe-opslagcapaciteit2. In combinatie met de DM7100 en de business intelligence-oplossingen van SAP zijn deze servers essentieel om klanten te helpen om hun problemen met dataverwerking op verschillende manieren aan te pakken.

Bepaalde configuraties van de ThinkSystem SR860 V2, SR850 V2 en DM7100 zijn beschikbaar via Lenovo TruScale, het datacenter waar u betaalt op basis van uw gebruik, een flexibele en kostenefficiënte optie voor onze klanten. De ThinkSystem-oplossingen die vandaag in de kijker worden gezet, worden toegevoegd aan Lenovo’s toonaangevende gamma van vooraf geverifieerde producten die geoptimaliseerd zijn voor de workload in het kader van het Intel Select Solutions-programma. Ze zijn een mooie aanvulling op het brede gamma van ThinkSystems SR650- en SR630-oplossingen. Alle producten zijn beveiligd door Lenovo ThinkShield.

Terug naar nieuws overzicht