APC Partner Awards winnaars zijn bekend

19-06-2020 | door: Witold Kepinski

APC Partner Awards winnaars zijn bekend

Simac Techniek, Ingram Micro, Centralpoint, X-ICT en T&S Klimaattechniek mogen zich de winnaars van de tweede editie van de APC Partner Awards noemen. In zes verschillende categorieën kregen zij gisteren uit naam van APC by Schneider Electric een award uitgereikt.

Het APC Partner Program bestaat uit een volledig ecosysteem aan verschillende type partners met uiteenlopende specialisaties, die zich allemaal dag in dag uit hard voor hun klanten inzetten. Door een stap extra te zetten kunnen partners zich onderscheiden voor een van de APC Partner Awards in zes verschillende categorieën.

Anders dan de eerste editie van de awards afgelopen jaar presenteerde Sebastian Born, VP Secure Power bij Schneider Electric, deze keer de award-uitreiking voor een online publiek tijdens een livecast. ‘Ondanks dat we dit jaar de winnaars niet de hand kunnen schudden, ben ik wel ontzettend blij dat de award-uitreiking, na eerder uitstel van het evenement, nu op deze manier online plaats kan vinden’, vertelt Sebastian. ‘We zijn trots op de diversiteit en professionaliteit van onze partners en willen ze graag bedanken voor hun inspanningen.’

Een ander verschil met vorig jaar is dat er, in plaats van in 3, dit jaar in 6 categorieën awards te winnen zijn om de diversiteit aan type partners en specialisaties in het partnerprogramma te vertegenwoordigen. De categorieën zijn: Fastest Growing Partner of the Year; IT Distributor of the Year; Edge Computing Partner of the Year; E-commerce Partner of the Year; Data Center Partner of the Year; Cooling Partner of the Year.

De winnaars van de awards zijn als volgt:

APC Fastest Growing Partner of the Year: Simac Techniek NV

Simac Techniek heeft dit jaar de award voor APC Fastest Growing Partner of the Year gewonnen. Simac Techniek is in deze categorie de winnaar doordat zij een mooie omzetgroei hebben laten zien, de meeste partnertrainingen hebben gevolgd en ook het hoogste aantal partnercertificaten hebben behaald. Simac Techniek, dat technologie levert ter verbetering van bedrijfsprocessen, liet overal op deze onderdelen de hoogste score zien. Een mooie prestatie!

Remco Janssen nam de award virtueel in ontvangst en zei daarbij: ‘Dit is een mooie extra stimulans om onszelf en de samenwerking met Schneider Electric nog meer op de kaart te zetten, dankjewel!’

APC IT Distributor of the Year: Ingram Micro BV

Ingram Micro is uitgeroepen tot IT Distributor of the Year. Ingram Micro, wereldwijde speler in de IT-technologie, heeft in 2019 een geweldige omzetgroei in APC-oplossingen en producten laten zien van meer dan 20% ten opzichte van het jaar daarvoor. Deze groei is mede tot stand gekomen door de focus van een toegewijd APC-team op product management, business development en general sales. De aandacht voor partnerontwikkeling en solide marketingplannen van Ingram Micro, waaronder een Rituals campagne en Formule 1 campagne, hebben bijgedragen aan deze omzetgroei.

‘Ik wil graag een dankwoord uitspreken naar APC voor het toekennen van deze award’, reageerde André van Oosten. ‘Ik neem deze award nu in ontvangst vanuit mijn woonkamer en wil dus ook graag delen dat ik supertrots ben op ons team van Ingram Micro dat het binnen 4 uur voor elkaar kreeg om vanuit huis dezelfde service te blijven bieden aan onze klanten’.

APC Edge Computing Partner of the Year: X-ICT BV

Na vorig jaar al genomineerd te zijn voor APC Edge Computing Partner of the Year heeft X-ICT het afgelopen jaar doorgepakt en zodoende mag deze specialist in ICT-infrastructuur zichzelf dit jaar winnaar in deze categorie noemen. Op diverse criteria zoals Local Edge Configuraties, gerealiseerde projecten en de daarbij horende omzet als ook de partnerstatus (Premier Edge Computing partner) en online zichtbaarheid wist X-ICT de hoogste score te behalen binnen deze categorie. Een mooi nieuw initiatief dat bijdraagt aan de winst in deze categorie is het door X-ICT ontwikkelde UPS4Care-programma voor zorginstellingen, waarbij X-ICT de lithium-ion UPS-systemen en EcoStruxure Asset Advisor integreert met haar eigen ontwikkelde supportdienst. Hiermee weet X-ICT waarde toe te voegen aan de Schneider Electric producten en tevens haar relaties te ontzorgen.

Dennis van der Vegte nam samen met zijn team de award in ontvangst: ‘Ontzettend bedankt voor deze award. We zijn er heel erg blij mee. Wat betreft edge hebben wij hele leuke stappen gezet het afgelopen jaar en waarderen het zeer dat we deze award van jullie hebben mogen ontvangen.’

APC E-commerce Partner of the Year: Centralpoint Amstelveen BV

Centralpoint mag zich met trots voor het tweede jaar op rij APC E-commerce Partner of the Year noemen. Als grootste IT-reseller van de Benelux heeft dit bedrijf over het afgelopen jaar de beste overall performance laten zien op de criteria behorende bij deze categorie. Hierbij keek de jury onder andere naar de APC-landingspagina met UPS selector en diverse campagnepagina’s (Li-ion, Smartconnect en Edge computing), correcte weergave van de content van APC-producten, interne koppeling van de diverse APC-pagina’s en tenslotte de getoonde omzetgroei. De sterke online performance van Centralpoint heeft geleid tot uitstekende organische zoekresultaten op Google welke op hun beurt weer hebben bijgedragen aan de mooie omzetgroei.

‘Prachtig resultaat en uiteraard zijn we als Centralpoint ontzettend blij met de samenwerking met Schneider Electric. We hebben gezamenlijk weer prachtige campagnes kunnen verzorgen het afgelopen jaar en zijn trots dat we onszelf opnieuw Partner of the Year mogen noemen’, aldus Arjan Kats.

APC Data Center Partner of the Year: X-ICT BV

X-ICT heeft nog een award binnen weten te slepen, namelijk de APC Data Center Partner of the Year, en dat zelfs voor het tweede jaar op rij. X-ICT toonde als Elite Partner de benodigde kennis en expertise te bezitten om klanten volledig te ontzorgen. Als trusted advisor bewijst X-ICT opnieuw specialist te zijn in het ontwerpen, opleveren en beheren van datacenters en serverruimtes. Het datacenterproject Waterschap Vechtstromen is een goed voorbeeld. Nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals onder andere het Galaxy VS UPS-systeem en koeling op basis van inverter technology, zijn hierbij geïntegreerd om de verouderde computerruimte te upgraden en toekomstbestendig te maken.

Op de vraag hoe het nou voelt om Data Center Partner of the Year te zijn, antwoordde Dennis van der Vegte: ‘Ja dat voelt heel goed! Ik moet zeggen dat het voor mij voelt als een blijk van waardering vanuit jullie voor de energie en de tijd die we beide in onze samenwerking stoppen, dus heel erg bedankt daarvoor.’

APC Cooling Partner of the Year: T&S Klimaattechniek BV

T&S Klimaattechniek is expert in het ontwerpen en bouwen van koelsystemen. Mede door grote technische kennis en flexibele werkhouding heeft T&S Klimaattechniek zich bewezen als fijne partner voor kleine projecten maar ook grotere totaalprojecten die turn-key worden opgeleverd. Zo was de uitbreiding voor het datacenter van Serverius een uniek project, namelijk een moderne & betrouwbare installatie ontwerpen op een zeer kleine footprint. Met dit soort prestaties is T&S Klimaattechniek de terechte Winnaar van de APC Cooling Partner of the Year award.

Allard Prins nam de prijs in ontvangst en vertelt behoorlijk vereerd te zijn. ‘Deze samenwerking helpt ons om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, dus bedankt en op naar een mooi 2020!’

Terug naar nieuws overzicht