Dropbox biedt nieuwe veliige functies

19-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dropbox biedt nieuwe veliige functies

Dropbox heeft verschillende nieuwe functies onthuld om gebruikers te helpen die veel thuiswerken. Dropbox introduceert daarbij nieuwe Dropbox Plus-functies.

Deze nieuwe functies zijn onder meer:

Dropbox-wachtwoorden: het resultaat van de overname van Vault door Dropbox vorig jaar. Met Dropbox-wachtwoorden kunnen gebruikers naadloos inloggen op websites en apps door wachtwoorden op te slaan en te synchroniseren op verschillende apparaten zonder kennis encryptie.

Dropbox Vault — Beveiligt en organiseert de belangrijkste documenten van gebruikers en stelt hen in staat noodtoegang te verlenen aan geselecteerde vrienden of familie, dus alleen hun geliefden hebben indien nodig toegang tot de bestanden. Vault biedt een extra beveiliging laag, inclusief een 6-cijferige pincode, bovenop Dropbox's bestaande best-of-breed beveiligingsfuncties.

Computerback-up: maakt automatisch een back-up van de Mac- of pc-mappen van gebruikers naar Dropbox voor veilige toegang onderweg en ophalen, zelfs wanneer hardware defect is of is verloren.

De functies zijn vanaf de bèta beschikbaar voor nieuwe Dropbox Plus-gebruikers op mobiele apparaten en zal beschikbaar worden voor alle bestaande Dropbox Plus-gebruikers in de komende weken. Computerback-up is ook beschikbaar voor Dropbox Basic en Professionele gebruikers nu.

Nieuwe functies voor werk

Dropbox onthulde ook nieuwe functies en workflows om gedistribueerd beter te ondersteunen teams, waaronder:

HelloSign eSignature ingebed als een native functie binnen Dropbox. Dit biedt een gezamenlijke waarde propositie van HelloSign en Dropbox. De geïntegreerde gebruikerservaring maakt HelloSign de standaard eSignature-oplossing binnen Dropbox. Deze nieuwe workflow maakt het mogelijk gebruikers om hun belangrijkste gemakkelijk te verzenden, veilig te ondertekenen en veilig op te slaan zonder Dropbox te verlaten. Deze functionaliteit wordt algemeen beschikbaar voor alle gebruikers in de volgende maand.

Dropbox App Center biedt gebruikers een centrale plek om te ontdekken en verbinding te maken de beste tools van Dropbox-partners, waaronder Zoom, Slack en Google. Het App Center is beschikbaar voor een subset van gebruikers in bèta met 40+ geïntegreerde partners vanaf vandaag en binnenkort meer partners.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud