Snowflake start Partner Network programma

19-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Snowflake start Partner Network programma

Cloud datawarehouse platform aanbieder Snowflake start het Partner Network (SPN) programma voor resellers, VARs, MSPs en ISVs. Duizenden klanten maken gebruik van Snowflake Cloud Data Platform voor hun hele datanetwerk, en partners zijn cruciaal voor organisaties om de waarde en het bereik van hun data nog verder uit te breiden, aldus het tech bedrijf.

Partners zijn cruciaal voor de groei van Snowflake en het nieuwe Snowflake Partner Network biedt gelaagde partnerprikkels. Snowflake begon met een verwijzingsprogramma voor partners en introduceert nu wederverkoop- en MSP-programma's voor servicepartners en een Snowflake Ready-technologieprogramma voor technologiepartners om hun partneraanbod uit te breiden.

De SPN biedt verschillende niveaus en voordelen voor services- en technologiepartners. Servicepartners zoals Deloitte, Interworks en Slalom kunnen Snowflake-klanten ondersteunen van migratie tot implementatie, zodat organisaties de volledige voordelen van Snowflake kunnen ervaren voor gegevensbeheer, gegevensbeheer, gegevensintegratie, gegevensopslag, bedrijfsinformatie en analyse.

Technologiepartners zoals Fivetran, Informatica, Matillion, Talend en ThoughtSpot geven Snowflake-klanten de tools en middelen om gezamenlijke oplossingen te ontwikkelen en te leveren om de volledige voordelen van het gebruiksgemak, de prestaties, de betrouwbaarheid en de beveiliging van het clouddataplatform te realiseren.

Lees alle details hier.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud