Veeam geeft aftrap voor online event over datamanagement VeeamON

Bill Largent, CEO Veeam

18-06-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Veeam geeft aftrap voor online event over datamanagement VeeamON

Leverancier in back-upoplossingen voor Cloud Data Management Veeam Software geeft de aftrap voor VeeamON, een online evenement over datamanagement. VeeamON, met een publiek van meer dan 25.000 geregistreerde deelnemers uit 148 landen, biedt live en interactieve sessies die bezoekers helpen de volle potentie van hun data te benutten.

Op het online event worden inspirerende keynotes gegeven door de directie van Veeam, onder wie Bill Largent (CEO), Danny Allan (CTO en senior vice-president Product Strategy) en Jim Kruger (CMO). Gastsprekers komen van IDC, Hero MotoCorp en IBM Cloud. Het overvolle programma levert waardevolle inzichten voor klanten die hun bedrijfscontinuïteit willen vergroten en hun databeveiligingsstrategie willen versterken, en helpt hen bij het versnellen van hun digitale transformatie (DX).

'In contact komen met klanten en partners'

Bill Largent (foto), CEO van Veeam: “VeeamON is altijd een mooie gelegenheid voor contact met onze klanten en partners – dat is dit jaar niet anders. We keken er allemaal naar uit onze gasten in Las Vegas te verwelkomen, maar door de pandemie besloten we er een online evenement van te maken om de veiligheid en gezondheid van de Veeam-community te beschermen. Deelnemers zullen de komende twee dagen dezelfde inspirerende VeeamON-ervaring ondergaan die ze van ons gewend zijn, boordevol inzichten in de toekomst van clouddatamanagement en natuurlijk ook met ruimte voor een hoop plezier. Het legendarische VeeamON-feest brengen we gewoon bij de deelnemers thuis, met een live concert door Keith Urban ter afsluiting van het evenement.”

Jim Kruger, CMO van Veeam: “Het evenement, en de belangrijkste keynote van vandaag, gaan vooral om het helpen van onze klanten met het beschermen van hun data bij de overstap naar een hybride- of multicloudomgeving. Onze sessies helpen klanten, groot en klein, bij het vormgeven van hun DX-reizen door het moderniseren van hun modellen voor bedrijfscontinuïteit en gegevensbescherming. Tijdens VeeamON vertellen we hoe organisaties nieuwe datamanagementmodellen voor on-premises, hybride en multicloud omarmen. Ook hebben we een paar spannende aankondigingen in petto die klanten gaan helpen los te komen van hun legacy-systemen en het gebruik van hun data op een eenvoudige, flexibele en betrouwbare manier naar een hoger niveau te tillen.”

Financiële resultaten

Veeam rapporteerde over het eerste kwartaal van 2020 een stijging van de jaarlijks terugkerende omzet van 21 procent ten opzichte van 2019. Ook het abonnement Veeam Universal License (VUL) doet het goed met een stijging jaar-op-jaar van 97 procent in het aantal abonnees onder meer dan 375.000 klanten. Verder blijkt uit de meest recente Semi-Annual Software Tracker van IDC op het gebied van datareplicatie en -bescherming over de tweede helft van 2019, dat Veeam de snelste omzetgroei kende, zowel opeenvolgend (9,8 procent) als jaar-op-jaar (20,5 procent). Deze groeicijfers zijn drie keer hoger zijn dan het marktgemiddelde, blijkt uit gegevens van IDC. Aanjager was de introductie van de Veeam Availability Suite (VAS) v10. Deze oplossing voor databeheer en -bescherming voor hybride-cloudomgevingen biedt NAS-ondersteuning, multi-VM Instant Recovery en beveiliging tegen ransomware. VAS v10 telt sinds zijn beschikbaarheid meer dan 200.000 unieke downloads.

Gratis aanmelden voor VeeamON kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie