VMware benoemt Sophie Decock tot Country Leader Belux

Sophie Decock, VMware

17-06-2020 | door: Witold Kepinski

VMware benoemt Sophie Decock tot Country Leader Belux

VMware stelt Sophie Decock aan als de nieuwe Country Leader voor België en Luxemburg. Ze start op 6 juli 2020 en zal de VMware business managen en ontwikkelen om zo de groeidoelstellingen van VMware in de Belux-regio te realiseren.

Sophie Decock werkte eeder bij Google Cloud door bedrijven te transformeren door er business met IT te aligneren. Daarvoor was ze de eerste Belgische medewerkster van ServiceNow, waar ze gedurende vijf jaar organisaties ondersteunde die hun manier van werken wilden moderniseren. Andere werkervaringen deed ze onder andere op bij EMC, Sun Microsystems en GE Capital Solutions.

Sophie heeft heel wat ervaring met het begeleiden van klanten die in een transformatie- of groeiproces zitten. Innovatieve oplossingen zijn bij haar ‘top of mind’.

Over haar plannen bij VMware zegt Sophie: “De afgelopen maanden hebben ons het belang geleerd van leven en werken op afstand, terwijl we toch verbonden kunnen blijven. Ook digitale transformatie en business resiliency werden nogmaals bevestigd als een prioriteit bovenaan de agenda. VMware speelt hier een erg belangrijke rol in en helpt ondernemingen in deze transformatie, met cloud in gedachten. Zo kunnen de bedrijven genieten van de schaalbaarheid en snelheid, en tegelijkertijd maken ze gebruik van hun bestaande investeringen. Daar zet ik met veel energie en enthousiasme mijn schouders onder."

"Binnen VMware wil ik mee bouwen aan een veerkrachtige en flexibele organisatie, waarbij ik voor onze medewerkers een motivator wil zijn. Iedereen maakt deel uit van het verhaal en heeft een voor een rol te spelen, niemand kan op de VMware trein mee als passagier. Ieder individu heeft zijn kracht en talent en samen zullen we de koers en het succes van VMware de volgende jaren verderzetten.”

Terug naar nieuws overzicht