Microsoft introduceert Windows Insider Channels

17-06-2020 | door: Witold Kepinski

Microsoft introduceert Windows Insider Channels

Microsoft heeft een aantal wijzigingen in de previews van Windows aangekondigd. Het gaat om een nieuwe manier waarop Microsoft nieuwe builds uitbrengt voor alle Windows Insiders met een Dev Channel, Beta Channel en Release Preview Channel.

Amanda Langowski / Principal Program Manager Lead meldt in de blog."We zijn ons huidige ringmodel aan het ombouwen en omzetten, gebaseerd op de frequentie van builds, naar een nieuw kanaalmodel dat draait om de kwaliteit van builds en de inspanningen voor parallelle codering beter ondersteunt."

Ze vervolgt: "Naast deze wijziging zullen Insiders ook vergelijkbare aanbodnamen en verwachtingen vinden in Windows- en Office-programma's en binnenkort Microsoft Edge en Microsoft Teams. Ons doel is om het niet alleen duidelijker te maken voor bestaande Insiders om de ervaring te kiezen die bij hen past, maar ook voor nieuwe Insiders om het juiste channel te kiezen wanneer ze zich aansluiten. De Insider-gemeenschap is erg belangrijk voor ons allemaal en we werken aan het afstemmen van hoe al onze Insider-programma's beter samenwerken binnen Microsoft."

Lees alle details hier.

Terug naar nieuws overzicht