PTC breidt samenwerking met Rockwell Automation en Microsoft uit
15-06-2020 | door: Witold Kepinski

PTC breidt samenwerking met Rockwell Automation en Microsoft uit

PTC en Rockwell Automation hebben ‘Factory Insights as a Service’ gelanceerd, een complete cloudoplossing, die een enorme impact op de digitale transformatie van industri?le bedrijven heeft. Met deze oplossing kunnen fabrikanten hun digitalisering versnellen en opschalen. De nieuwe dienstverlening, die gepresenteerd werd tijdens LiveWorx 2020, het Global Partner Summit van PTC, betekent een flinke intensivering van de samenwerking tussen Rockwell Automation, Microsoft en PTC.

Factory Insights as a Service, dat gebaseerd is op technologie van PTC, Rockwell Automation en Microsoft, wordt als een soort turnkey oplossing in de cloud geleverd en ondersteunt de veel voorkomende initiatieven voor digitale transformatie. De oplossing biedt onder meer real-time monitoring van productieprestaties, monitoring en aansturing van installaties, het verbinden van productie-units en digitale en verbeterde werkinstructies.

Factory Insights as a Service bestaat uit een aantal belangrijke productcomponenten van PTC en van de FactoryTalk InnovationSuite, waaronder ThingWorx, Kepware en Vuforia. Ze zijn geoptimaliseerd voor OT-data die afkomstig zijn van de automatiserings- en informatie-oplossingen van Rockwell Automation.

Azure

Factory Insights as a Service maakt daarnaast gebruik van Microsoft-producten voor de cloud, industri?le IoT en edge-diensten, waaronder Azure IoT Hub en Azure IoT Edge. Daarmee kunnen fabrikanten snel individuele productielocaties met elkaar verbinden en projecten over het hele bedrijfsnetwerk implementeren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud