CrowdStrike omzet groeit als kool
04-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

CrowdStrike omzet groeit als kool

CrowdStrike, aanbieder van cloud gebaseerde endpoint protection maakt de financiële resultaten bekend voor het eerste kwartaal van zijn fiscale 2021, eindigde 30 april 2020. De omzet steeg met 85 procent naar 178,1 miljoen dollar. Het nettoverlies werd teruggedrongen van 26 naar 22,6 miljoen dollar.

Inkomsten uit abonnementen waren 162,2 miljoen dollar, een stijging van 89 procent vergeleken met 86 miljoen dollar in het eerste kwartaal van fiscaal 2020.

"CrowdStrike sloot het kwartaal af met een sterk momentum en leverde resultaten die onze verwachtingen over de hele linie overtroffen," zei George Kurtz (foto), De mede-oprichter en CEO van CrowdStrike. "Een toenemend aantal organisaties erkent de kracht van CrowdStrike's cloud-native Falcon-platform om inbreuken effectief te stoppen en hun beveiliging en IT-operations-stack te vereenvoudigen met één lichtgewicht agent. Cybersecurity is bedrijfskritisch en in het kwartaal bleven onze klanten prioriteit geven aan hun investeringen in cyberbeveiliging. Omdat zowel beveiligingsbeheerders als eindgebruikers vanuit huis werken, geloven we dat de snelle verschuiving naar een extern personeelsbestand heeft bijgedragen aan het vergroten van ons leiderschap.”

Terug naar nieuws overzicht
Security