Witold Kepinski - 04 juni 2020

Snowflake kondigt nieuwe fase van samenwerking met Salesforce

Snowflake, een platform voor cloud data, heeft vandaag de nieuwste technologische ontwikkelingen aangekondigd van zijn samenwerking met Salesforce, speler in CRM. Standaardintegraties tussen de twee organisaties staan het toe om eenvoudig data in het Snowflake Cloud Date Platform te verenigen en analyseren, en deze met business intelligence-tools als Tableau en Salesforce-toepassingen te visualiseren. Op deze manier worden nieuwe inzichten onthuld over hun zaken en hun klanten, aldus de twee partners.

Snowflak de nieuwste technologische ontwikkelingen aangekondigd van zijn samenwerking met Salesforce, speler in CRM.op te vragen via hun bestaande business intelligence-tools, zoals Einstein Analytics en Tableau, dat Salesforce in 2019 heeft aangekocht en sinds 2016 een integrale partner van Snowflake is. Deze integratie biedt gemeenschappelijke klanten standaard toegang tot data in Salesforce, zodat ze al hun bedrijfsdata in Snowflake kunnen bundelen. Het maakt het klanten ook mogelijk om hun Salesforce- data automatisch in Snowflake bij te werken, zodat ze altijd de meest actuele inzichten hebben. De Einstein Analytics Output Connector voor Snowflake zal later dit jaar voor klanten beschikbaar zijn.

Einstein Analytics Direct Data voor Snowflake is het nieuwste product van Snowflake en Salesforce. De Direct Data integratie maakt het voor Einstein Analytics gebruikers mogelijk om de data die een klant in Snowflake heeft, direct op te vragen. Dit omvat ook hun Salesforce- data en data die worden gegenereerd door hun zakelijke toepassingen, mobiele apps, webactiviteiten en IoT-apparaten. Het omvat ook data die Snowflake-klanten verkrijgen via Snowflake Data Marketplace, waar organisaties naadloos en veilig kunnen ontdekken, verkennen en openen. Met Einstein Analytics Direct Data voor Snowflake blijft alle data binnen Snowflake en kan deze direct in Einstein Analytics worden opgevraagd, zonder behoefte aan tussenliggende kopieën van de data. Einstein Analytics Direct Data voor Snowflake bevindt zich momenteel in een open bèta-fase en is onmiddellijk beschikbaar voor alle Einstein Analytics-klanten. Het zal later dit jaar voor alle klanten algemeen beschikbaar zijn.

Snowflake onthulde in februari 2020 haar strategische samenwerking, alsmede de investering van Salesforce Ventures in de Snowflake Series G-financieringsronde. Deze nieuwe productontwikkelingen zullen de samenwerking tussen Snowflake en Salesforce verdiepen en verbreden, om modernisatie van data en analyses te leveren die de digitale transformatie van gezamenlijke klanten aandrijft, aldus de twee partners.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024