Fixers nu officieel Apple Authorised Service Provider

04-06-2020 | door: Witold Kepinski

Fixers nu officieel Apple Authorised Service Provider

Fixers is vanaf 1 juni 2020 Apple Authorised Service Provider in haar 7 winkelvestigingen in Nederland. De gecertificeerde reparateurs van Fixers herstellen -vaak klaar terwijl u wacht- defecte Apple devices, zowel binnen als buiten garantie met originele onderdelen. Daarnaast lanceert Fixers een gratis landelijke ophaal- en bezorgservice in samenwerking met Apple. Hiermee wordt aan particuliere en zakelijke klanten de mogelijkheid geboden om defecte Apple device gratis te laten ophalen en, na vlotte reparatie, weer gratis thuis te laten bezorgen. Verder kondigt Fixers partnership aan met Rabobank en de opening van nieuwe repair store in Brabant.

Fixers is eind 2019 gestart met 2 repair stores als officiële reparatiepartner van Apple: in Amstelveen en in Utrecht. In de afgelopen maanden zijn daar 4 vestigingen bijgekomen waar deze specialistische service geboden wordt: Amsterdam, Blaricum, Leiden en Nieuw Vennep, bij Schiphol. Onlangs heeft Fixers haar 7e repair store geopend in Rosmalen en is daarmee de eerste Apple reparatiepartner in omgeving Den Bosch.

De Fixers ophaal- en bezorgservice
De service is ontstaan vanuit het idee om #stayhome te stimuleren gedurende de COVID-19 uitbraak. Nu veel mensen thuis blijven (werken) en de Apple stores tijdelijk gesloten zijn, biedt deze dienstverlening een uitkomst. In samenwerking met Apple is Fixers hier met succes mee gestart en deze service zal, ook met versoepeling van de maatregelen, onderdeel blijven van de dienstverlening.

Via www.fixers.nl kan men een reparatie aanmelden voor een defect Apple device (zowel binnen als buiten de garantie) en er dus voor kiezen gebruik te maken van de Fixers ophaal- en bezorgservice. Wanneer de keuze is bevestigd, wordt hun defecte Apple device gratis op een adres naar keuze opgehaald. Vervolgens wordt het gerepareerde device verzekerd naar de klant teruggestuurd via Post NL.

Rabobank partnership
Fixers is een snelgroeiende onderneming in de circulaire economie: repareren in plaats van vervangen. Om deze expansie kracht bij te zetten hebben Rabobank en Fixers hun partnership verder vorm te geven. Naast de bancaire financiering wordt, via het platform van Rabo&Crowd en NXChange, aan investeerders een obligatielening aangeboden van 6,8% ten behoeve van de groei van het netwerk van Fixers. Inschrijven kan via https://www.nxchange.com/nl/fixers.

“Ook Fixers voelt de impact van de coronacrisis de afgelopen maanden. Dat heeft ons ertoe bewogen om snel onze haal- en bezorgservice met een landelijk netwerk uit te rollen. We zijn in staat geweest om onze partnerships met Apple en Rabobank te formaliseren. Fixers wil uiteindelijk sterker uit deze bijzondere periode komen en de groei verder voortzetten. De opening van de nieuwe Fixers repair store deze maand in Rosmalen getuigt van onze ambities. We zien nu ook dat steeds meer zakelijke klanten ons weten te vinden geholpen door onze geloofwaardige nieuwe partnerships”, aldus Pieter Leeuw, algemeen directeur van Fixers.

Terug naar nieuws overzicht