Nutanix autoriseert Arrow Electronics als officieel opleider

03-06-2020 | door: Witold Kepinski

Nutanix autoriseert Arrow Electronics als officieel opleider

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics maakt bekend dat het door Nutanix officieel is benoemd tot ‘Nutanix Authorized Training Center Provider’ (Nutanix ATP) voor een aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Scandinavië, Frankrijk en Spanje. 

Als Nutanix ATP zal Arrow zowel technische als beheertrainingen aanbieden, in het bijzonder met betrekking tot enterprise cloud-oplossingen en enterprise cloud-administration, evenals geavanceerd beheer en prestatiemanagement. Als onderdeel van het Nutanix University curriculum biedt Nutanix ook aanvullende online trainingen aan.

Klanten kunnen verschillende Nutanix-certificaten behalen, zoals Nutanix Certified Professional (NCP) en Nutanix Certified Advanced Professional (NCAP). “De aanstelling van Arrow als Nutanix ATP is de nieuwste mijlpaal in een solide samenwerking. Het bouwt voort op onze bestaande distributieovereenkomst en de creatie van gezamenlijke innovatieve oplossingen voor het IT-kanaal en de eindklanten”, aldus Annette Baldenegro, senior manager, geautoriseerde trainingspartners en opleidingsactiviteiten bij Nutanix. “Het aanbieden van toonaangevende opleidingen is een belangrijk onderdeel van Arrow’s portfolio van value-added diensten en technologieën, en we zijn blij dat we onze gezamenlijke marktbenadering naar een hoger niveau kunnen tillen.”

In de afgelopen twee decennia heeft Arrow trainingen gegeven aan veel toonaangevende IT-leveranciers, en het bedrijf biedt een verscheidenheid aan geavanceerde leertechnologieën, zoals de Arrow Virtual Classroom. “Na een evaluatie van onze capaciteiten door Nutanix op het gebied van online en fysieke trainingscapaciteit, systeemhardware, gecertificeerde trainers en ons trainingsschema zijn we blij om deel uit te maken van het ATP-partnerprogramma van Nutanix”, zegt Jacques Assant, business development director voor Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA. “Terwijl multi-cloud, edge computing, IoT en AI-beveiliging de complexiteit van de markt vergroten, zijn we verheugd dat we deze toonaangevende leverancier van enterprise cloud computing en hypergeconvergeerde infrastructuuroplossingen aan ons trainingsschema kunnen toevoegen, zodat IT-professionals hun vaardigheden kunnen uitbreiden.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters