Solvinity lanceert Lango Workspace
03-06-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Solvinity lanceert Lango Workspace

Solvinity lanceert Lango Workspace, een nieuwe digitale werkomgeving uit de cloud. Lango is ontworpen om de efficiëntie te vergroten, samenwerking te vereenvoudigen en de bedrijfscontinuïteit te bewaken. De digitale workspace is vanuit iedere browser benaderbaar. Het biedt medewerkers overal en op elk moment toegang tot een intuïtief en gepersonaliseerd ‘bureaublad’, dat direct toegang geeft tot alle applicaties, data en contacten die ze nodig hebben om hun werk te kunnen doen.

“Organisaties zijn meer dan ooit op zoek naar een flexibele werkplekoplossing waarmee ze ook onder snel veranderende omstandigheden de bedrijfscontinuïteit kunnen garanderen”, zegt Hans van den Broek (foto), CEO van Solvinity. “Solvinity is van mening dat werken op afstand een blijvend karakter zal krijgen in onze maatschappij. Door de Lango Workspace toe te voegen aan ons portfolio van Secure Managed IT Services, geven we organisaties veel meer controle over deze nieuwe manier van werken. Onboarding, provisioning en management worden dankzij Lango vele malen eenvoudiger, terwijl eindgebruikers onder alle omstandigheden de best mogelijke gebruikservaring krijgen aangeboden.”

Efficiënt in gebruik en beheer

Voor eindgebruikers wil Solvinity met Lango een gebruiksvriendelijke werkomgeving bieden. Lango biedt toegang tot tools en informatie die nodig zijn om productief te kunnen werken. Deze zijn beschikbaar vanuit één browser-gebaseerd bureaublad, dat vanaf ieder apparaat bereikbaar is. Applicaties, mails en bestanden zijn beveiligd en kunnen met single sign-on worden benaderd.

Voor organisaties is Lango een direct inzetbare werkplekoplossing uit de public cloud. De oplossing biedt veiligheid, controle en flexibiliteit voor het beheer van gebruikers, apps en data. Zo is gecentraliseerd beheer beschikbaar. Doordat het platform cloudgebaseerd is krijgen gebruikers automatisch toegang tot de meest recente softwareversies en de juiste informatie.

Solvinity zorgt tijdens de introductie voor persoonlijke begeleiding met de Lango Coach waarmee gebruikers de nieuwe werkomgeving snel leren kennen en waarderen.

9292 REISinformatiegroep

9292 REISinformatiegroep maakt al enige tijd gebruik van de nieuwe werkomgeving. Edwin Zilver, projectleider en change manager bij 9292: “We waren op zoek naar één portaal waar onze medewerkers al hun applicaties, documenten en informatie konden vinden. Na diverse alternatieven vergeleken te hebben, kozen we in overleg met Solvinity voor deze oplossing.”

Na een pilot van een maand is de nieuwe Workspace voor de hele organisatie ingevoerd. 92929 noemt de interne samenwerking sinds de invoering 'merkbaar meer efficiënt en uniform'. Ook vanuit de eindgebruikers klinken positieve geluiden. Zilver: “De overgang is soepel verlopen – iedereen kon er na één adoptiesessie direct mee aan de slag. Er is goed met ons meegedacht, men was zeer bereidwillig en de transitie is projectmatig goed aangestuurd.”

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud