Tech Data biedt Seagate Enterprise Storage Solutions

02-06-2020 | door: Witold Kepinski

Tech Data biedt Seagate Enterprise Storage Solutions

Tech Data maakt bekend dat Global Computing Components (GCC), een Tech Data-bedrijf gespecialiseerd in oplossingen, zijn overeenkomst met de leverancier van oplossingen voor gegevensbeheer Seagate heeft uitgebreid om nu ook de productreeksen voor bedrijfsopslag Exos en Nytro in Europa te gaan leveren.

Dankzij deze overeenkomst beschikken systems integrators, OEM’s en VAR's nu over het assortiment flexibele, vrijwel onderhoudsvrije, schaalbare, veilige en energiezuinige opslagoplossingen van Seagate zo meldt Tech Data. Seagate Nytro SSD’s van Enterprise-klasse en flash-oplossingen bieden bedrijven snelle responsiviteit, hoge beschikbaarheid van gegevens en verlaagd energieverbruik. Met de vaste schijven van Enterprise-klasse in het assortiment Exos beschikken bedrijven over ongeëvenaarde betrouwbaarheid, capaciteit en beveiliging voor de intensieve werkbelasting van datacenters.

“Tech Data streeft ernaar onze partners meerwaarde te bieden in de markt door middel van een uitstekende reeks producten, oplossingen en diensten", vertelt Hugo Graça, Vice-President GCC Europa bij Tech Data. "De innovatieve oplossingen voor bedrijfsopslag van Seagate sluiten perfect aan op deze visie. Met onze overeenkomst kunnen we het bereik van Seagate uitbreiden naar ons Europese klantenbestand."

Het GCC-team van Tech Data biedt technische expertise en salessupport aan partners die Seagate Exos- en Nytro-systemen in hun datacenteroplossingen in het kanaal willen integreren.

“Gegevens behoren tot de belangrijkste en meest impactvolle middelen van het hedendaagse bedrijf", aldus Ken Claffey, Vice-President en General Manager bij Seagate Enterprise Data Solutions. "Dankzij onze samenwerking kunnen we gebruikmaken van Tech Data's integratie- en servicecapaciteiten van wereldklasse om de beschikbaarheid van producten en klantenservice aanzienlijk te verbeteren."

Terug naar nieuws overzicht