Nextview krijgt kapitaalinjectie van Salesforce Ventures

Huub Waterval, Nextview

02-06-2020 | door: Witold Kepinski

Nextview krijgt kapitaalinjectie van Salesforce Ventures

De Nederlandse Platinum Salesforce Partner Nextview breidt uit naar Duitsland en ontvangt een flinke kapitaalinjectie van Salesforce Ventures. Dankzij de investering kan Nextview niet alleen uitbreiden, maar ook strategische competenties verder ontwikkelen en het bestaande klantsucces vergroten. Hierdoor kan het bedrijf een nog betere klantervaring bieden met behulp van design thinking en innovatieve technologische oplossingen zo meldt het bedrijf.

Salesforce Ventures is het durfkapitaalfonds van Salesforce op het gebied van customer relationship management (CRM). De investering geeft Nextview een duw in de rug als het gaat om uitbreiding in Noord-Europa en in Nederland.

Als eerste stap opent de organisatie in 2021 een Design Thinking Center als centrale hub in Frankfurt am Main, naast de bestaande locaties in Eindhoven en Amsterdam. Deze stap is een eerste aanzet in het realiseren van de langetermijndoelstelling van Nextview. Als Europese boutique firm wil het toonaangevend Salesforce-expert worden in Noord-Europa op het gebied van design thinking en customer experience. Om dit te realiseren, is de Great Place To Work-winnaar van 2018, 2019 en 2020 op zoek naar ervaren Salesforce-consultants, B2B-commerce- en cloudexperts.

Huub Waterval, CEO en oprichter van Nextview: “We zijn ontzettend blij met de investering van Salesforce Ventures in Nextview. We werken al ruim tien jaar succesvol samen met Salesforce en zien deze investering als een eerbetoon. Onze missie is al jaren om altijd topprestaties te leveren waarbij mens, milieu en maatschappij het uitgangspunt zijn. Als design-led Certified B-Corporation met bijna 100 medewerkers, succesvol afgeronde projecten in meer dan zestig landen én binnenkort drie Design Thinking Centers, hebben we dat absoluut waargemaakt. Dit succes willen we voortzetten door samen met Salesforce verder te groeien. Als boutique firm willen we in de rest van Noord-Europa bedrijven inspireren, verandering teweegbrengen en een positieve impact leveren. Dankzij de investering kunnen we dit nog sneller realiseren.”

Angelique de Vries, Executive Vice President en General Manager Noord-Europa bij Salesforce: “Ik heb Nextview zien uitgroeien tot een echte specialist die anderen inspireert, van toonaangevende Nederlandse ondernemingen tot multinationals. We zijn dit traject in mei 2019 samen gestart en ik zie de groei van Nextview nu in een stroomversnelling geraken. Ons partnership kan een sterke meerwaarde leveren aan veel van onze wereldwijde klanten in Noord-Europa.”

Michiel van Vlimmeren, Senior Vice President en General Manager Nederland bij Salesforce, vult aan: “Nextview heeft een bijzondere, designgerichte adviesaanpak en daarmee is het een strategisch en gewaardeerd bedrijf in het partnernetwerk van Salesforce. Samen kunnen we onze klanten een voorsprong bieden in de digitale klantervaring.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud