Capgemini is SAS Partner of the Year West-Europa

01-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Capgemini is SAS Partner of the Year West-Europa

SAS heeft bekend gemaakt dat het Capgemini heeft bekroond met een Partner of the Year award voor de regio West-Europa. De award is een erkenning voor de samenwerking met SAS rond initiatieven als fraude-analyse en supply chain. Zowel de Global als de Regional Partner Awards 2020 zijn uitgereikt aan de top partners voor hun uitmuntende samenwerking, innovatie en bijdragen.

Capgemini heeft de Platinum Partner-status binnen het SAS-partnerprogramma en is één van de vier grootste internationale SAS-partners in Europa. De sterke punten van Capgemini die aan deze prijs hebben bijgedragen zijn onder meer een hoog niveau van vaardigheden en competentie in SAS-oplossingen. De afgelopen jaren heeft Capgemini fors geïnvesteerd in het opbouwen van SAS-vaardigheden. Dat heeft geresulteerd in 380 werknemers met een SAS-certificering, waardoor de kennis op grotere schaal in verschillende landen bij klanten kan worden toegepast. SAS en Capgemini werken vooral samen in de publieke sector, retail, manufacturing en de transportsector. Hierbij richten ze zich op supply chain en fraude-analyse.

“Wij zijn vereerd dat we door SAS zijn benoemd tot Regional Partner of the Year”, aldus Kai-Oliver Schäfer, Chief Operating Officer en Head of Europe – Insights & Data bij Capgemini. “SAS en Capgemini zetten zich al jaren samen in om organisaties te helpen op een effectievere manier om te gaan met Data en Analytics gerelateerde vraagstukken, wat onze klanten concurrentievoordelen oplevert. Deze award bevestigt de erkenning voor onze gezamenlijke initiatieven.”

“We willen Capgemini feliciteren met deze prijs”, zegt Matthijs Babeliowsky, director Alliance & Channel Management West-Europa bij SAS. “We kijken terug op een zeer succesvol jaar met veel hoogtepunten. Capgemini heeft zich opnieuw verder verdiept in onze oplossingen. Op basis van hun expertise hebben ze hun klanten voorzien van innovatieve oplossingen die hen verder helpen met de implementatie van Data & Analytics binnen hun eigen organisatie. Met deze award willen we Capgemini bedanken voor hun inzet.”

Terug naar nieuws overzicht