Veeam bekroont it2grow tot Platinum Partner

Patrick Louwe, it2grow

30-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Veeam bekroont it2grow tot Platinum Partner

Veeam bekroont it2grow tot Platinum Partner. Dit meldt it2grow, die veel kennis van Veeam, VMware en HPE heeft, op zijn site.

“Onze strategische keuze voor Veeam, HPE en VMware geven wij op meerdere manieren vorm. Zorgen voor zeer hoge en uitgebreide kennis bij onze medewerkers is daarbij van heel groot belang. Door onze uitgebreide ervaring te combineren met de meest recente kennis van het hoogst mogelijke niveau weten wij zeker dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen”, aldus Patrick Louwe – Directeur it2grow.

“it2grow heeft telkens grote ambities met Veeam en maakt het al meerdere jaren waar. In het afgelopen jaar is de samenwerking met Veeam nog intensiever geworden. Daarbij heeft it2grow veel tijd gestoken in het certificeren van allerlei medewerkers op alle gebieden die voor Veeam belangrijk zijn. Toen it2grow Accredited Service Provider (VASP) werd, waren zij al een Elite team, maar nu ze van Gold naar Platinum ProPartner zijn ontwikkeld, ze de absolute top in in Nederland”, zegt Sandra Mansour – Channel manager Veeam.

Terug naar nieuws overzicht