Event update Future of Business Technology - Leaders of Innovation

28-05-2020 | door: Redactie

Event update Future of Business Technology - Leaders of Innovation

De derde editie van The Future of Business Technology / Leaders of Innovation, met als thema ‘Smart Bots, Better Business’, is qua publicaties al in volle gang.

Op de platformen Dutch IT-channel en Executive People wordt dagelijks een inspirerend interview gepubliceerd uit een reeks interviews met thought leaders op het gebied van innovatie, AI en deelnemende partners. Dit allemaal tot stand gebracht in samenwerking met Rocking Robots. Alle artikelen worden tevens gepubliceerd in een op 16 juni te verschijnen themanummer The Future of Business Technology ‘Leaders of Innovation’ voor de lezers van Dutch IT-channel en Executive-People.

Het Future of Business Technology event dat eerder al was verschoven van juni naar 10  september zal vanwege de overheidsmaatregelen en de onzekerheid omtrent het coronavirus (COVID-19) niet door gaan.

Aangezien er op dit moment nog geen duidelijk uitzicht is wanneer er concreet weer grotere evenementen mogen plaatsvinden, heeft de organisatie besloten pas weer een nieuwe planning te maken zodra het gevaar van het coronavirus is geweken. De gezondheid van de bezoekers, partners en medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Het Dutch IT Security event in december blijft op 3 december vooralsnog wel op de kalender staan en voor alle overige events ligt de focus op 2021.

De redactie van Dutch IT Channel blijft lezers via de printedities, de platformen dutchitchannel.nl, en executive-people.nl, de nieuwsbrieven en social media dagelijks voorzien van relevant business technologie trends en nieuws.

Terug naar nieuws overzicht
Future of Business Technology