Nerdio benoemd Bas van Kaam tot Field CTO EMEA

Bas van Kaam

03-06-2020 | door: Redactie

Nerdio benoemd Bas van Kaam tot Field CTO EMEA

Nerdio, een in Chicago gevestigde startup stelt Managed Service Providers (MSP's) en organisaties van ieder formaat in staat om op efficiënte wijze een Cloud-Practice binnen Microsoft Azure te bouwen. De Windows Virtual Desktop (WVD) dienst van Microsoft speelt hierin een prominente rol. Kosten optimalisatie, een verhoogde omzet, het vereenvoudigd implementeren, beheren, optimaliseren en verpakken van Microsoft Azure diensten staan hierbij centraal.

Als voormalig CTO en Cloud Technologist is Van Kaam gedurende de afgelopen jaren zowel strategisch, technisch als organisatorisch actief betrokken geweest bij diverse grote transitie en implementatie trajecten, was hij medeverantwoordelijk voor het uitbouwen en professionaliseren van het Salomon IT portfolio, het in de markt zetten van diverse proposities en deelde hij op verschillende manieren zijn kennis en kunde met de buitenwereld.

Bas is door Microsoft erkend als Microsoft MVP in de categorie “Enterprise Mobility” waar onder andere producten en technologieën als WVD en Remote Desktop Services onder vallen.

“De wijze waarop Nerdio organisaties in staat stelt om gebruik te maken van alles wat Azure te bieden heeft zonder dat daarvoor specifieke technisch inhoudelijk kennis nodig is blijft me verbazen. Al vanaf het eerste moment was ik onder de indruk, ze hebben een uniek portfolio in handen”, vertelt Van Kaam.

Windows Virtual Desktop

“Neem bijvoorbeeld Microsoft Windows Virtual Desktop. Duizenden organisaties wereldwijd zijn hierin geïnteresseerd. Met Nerdio Manager for WVD draai je binnen twee uur productie. Echt, zo eenvoudig is het, alle ingewikkelde handelingen en technologische hoogstandjes gebeuren uit het zicht, of “onder water”. Iedere beheerder of Cloud consultant kan hier gegarandeerd mee uit de voeten. Plus, het “gevaar” dat bepaalde kennis je organisatie verlaat bestaat simpelweg niet langer.”, gaat Bas verder.

“Microsoft heeft de afgelopen twee jaar fantastisch werk geleverd met hun Windows Virtual Desktop propositie, en blijft dat doen. Bij Nerdio innoveren we bovenop WVD en gaan we zelfs een aantal stappen verder, onze roadmap is op z’n minst indrukwekkend te noemen. We zijn enorm blij dat Bas ons gaat vertegenwoordigen in de EMEA regio. We kijken uit naar een mooie samenwerking. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, dan nodig ik je van harte uit voor een eerste kennismaking met Bas, en dus Nerdio”, aldus Joseph Landes, Chief Revenue Officer bij Nerdio.

“De komende tijd ga ik me focussen op ons partner kanaal in Europa, praat ik met verschillende partijen over hun huidige en toekomstige uitdagingen, en zal ik jullie op diverse manieren kennis laten maken met Nerdio en ons producten portfolio. Ik leg uit en laat zien wat onze Cloud native software onderscheidt van anderen en wat onze medewerkers en producten drijft. Ik zal organisaties gaan begeleiden, ondersteunen en trainen voor, na en tijdens hun overgang naar de Microsoft Azure Cloud, bijgestaan door Nerdio Manager voor WVD en Nerdio voor Azure.”, sluit Van Kaam af.

Terug naar nieuws overzicht