Resello biedt Acronis Cyber Protect Cloud voor partners

Harald Nuij, Resello

22-05-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Resello biedt Acronis Cyber Protect Cloud voor partners

Resello, de ‘cloud-native’ distributeur met een eigen automatiseringsplatform, heeft Acronis Cyber Protect Cloud toegevoegd aan haar portfolio. De cyberprotection-oplossing integreert back-up, disaster recovery, anti-malware, beveiliging tegen ransomware en endpoint management. Door Acronis Cyber Protect Cloud toe te voegen aan het groeiende portfolio van clouddiensten, kunnen partners van Resello hun eindklanten een volledige suite aan data-beveiliging en cybersecurity-oplossingen aanbieden.

Door de corona pandemie werkt een groot gedeelte van de beroepsbevolking thuis. Werken op afstand brengt extra beveiligingsrisico's met zich mee, onder andere doordat werknemers die hun eigen devices gebruiken om toegang te krijgen tot bestanden of gebruik maken van niet-gepatchte en ongewenste applicaties of onveilige thuisnetwerken waar ook andere niet-vertrouwde apparaten aan verbonden zijn. Ook worden gevoelige gegevens opgeslagen op onbeschermde locaties. Deze risico’s zorgen dat de reeds groeiende vraag naar ‘everything as a service’-oplossingen nog verder toeneemt, waaronder het delen van bestanden, gegevensbescherming en beveiliging.

Harald Nuij (foto), Managing Director bij Resello: “De klanten van onze partners vragen in toenemende mate onze ondersteuning bij het creëren van moderne werkplekken voor hun medewerkers, waarbij ze niet alleen op andere locaties en mobiel kunnen werken,
maar dat ook vooral op een veilige manier kunnen doen en bedrijfsinformatie beschermd is tegen allerhande dreigingen. Datalekken, ransomware-aanvallen, hacks vormen serieuze dreigingen, zeker nu grote aantallen medewerkers op afstand werken. Als distributeur van clouddiensten moeten we onze partners oplossingen bieden om hen te helpen hun klanten te beschermen. Daarom zijn we blij dat we Acronis Cyber Protect Cloud hebben toegevoegd als cyberprotection-oplossing aan ons portfolio. Het integreert back-up, disaster recovery, beveiliging tegen ransomware, anti-malware en endpoint management, waardoor onze partners zowel de systemen, apparaten, applicaties en de data van hun klanten kunnen beschermen.”

Hij voegt toe: “Voor veel bedrijven zijn IT-resources een uitdaging. Vooral voor het midden- en kleinbedrijf. Het is uitdagend om goed IT-personeel te vinden. Het up-to-date houden en patchen van systemen en apparaten kost veel tijd en IT-budgetten zijn vaak gelimiteerd. We zien echter wel een verschuiving van IT als een kostenpost, naar IT als een essentiële, zelfs bedrijfskritieke, dienst. Acronis Cyber Protect Cloud helpt bedrijven met deze uitdagingen omgaan, door een reeks aan cyberprotection-diensten te integreren, met één agent per apparaat, één gebruikersinterface en één managementconsole voor al die diensten.”

Mathijs Theunissen, Strategic Partner Manager Cloud Benelux bij Acronis, voegt toe: “Acronis Cyber Protect Cloud zorgt dat organisaties bedrijfsgevoelige data veilig kunnen delen en beschermt bijvoorbeeld ook conference call applicaties, een essentieel middel voor de meeste organisaties in de moderne werkomgeving. We zijn erg blij dat een gewaardeerde partner zoals Resello hun portfolio van Acronis-oplossingen uitbreidt met het nieuwste aanbod en de unieke tool die momenteel op de markt is en in staat is om een volledige cyberbescherming te bieden aan zijn gebruikers."

Acronis Cyber Protect Cloud is nu beschikbaar als onderdeel van de Acronis Cyber Cloud suite via Resello. Partners van Resello kunnen direct starten met een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een speciale actie: het gebruik van Acronis Cyber Protect door nieuwe klanten is gratis tot en met 30 juli, en bestaande klanten die al Acronis Cyber Backup Cloud gebruiken kunnen Acronis Cyber Protect Cloud er gratis bij gebruiken tot en met 30 juli.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud