CTERA en HPE vinden elkaar
22-05-2020 | door: Hans Steeman
Deel dit artikel:

CTERA en HPE vinden elkaar

Recent hebben we aandacht geschonken aan de edge filer van het Israëlische bedrijf CTERA. Nu maakt men bekend dat er een hechte samenwerking met HPE SimpliVity gerealiseerd is. Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van dit jonge bedrijf.

Vanaf nu is voor HPE SimpliVity-gebruikers de CTERA edge filer simpel te downloaden en te installeren in de hyperconverged infrastructuur. Verouderde NAS-omgevingen worden overbodig gemaakt en de vrijheid van werken via cloud infrastructuur ongeacht op welke locatie dient zich aan. Dit zonder in te leveren op de veiligheid van het dataverkeer.

De oplossing bestaande uit software en een cloudbundel is beschikbaar op http://ctera.com/hpe-svt voor alle HPE SimpliVity-klanten

CTERA voor HPE SimpliVity biedt CTERA’s software gedefinieerde SMB- / NFS-filer en een 90 dagen abonnement op een CTERA-cloudservice die elastische cloudschaling en samenwerking op meerdere locaties omvat. Aan het einde van de 90 dagen kunnen gebruikers de hybride cloudservice uitbreiden of gewoon de lokale filer behouden.

Door: Hans Steeman

Terug naar nieuws overzicht
Cloud