Wouter Hoeffnagel - 22 mei 2020

Keri Gilder is de nieuwe CEO van Colt Technology Services

Colt Technology Services stelt Keri Gilder (foto) aan als Chief Executive Officer (CEO). Gilder vervangt CEO Carl Grivner, die na vijf jaar aan het roer te hebben gestaan Colt verlaat.

Onder leiding van Grivner maakte Colt een periode van groei en transformatie door. Zijn primaire focus lag op forse investeringen in het Colt IQ Network om aan de hoge eisen aan connectiviteit te kunnen voldoen. Het IQ Network is de afgelopen jaren flink uitgebreid in Europa en de regio Asia Pacific.

In 2018 betrad Colt de Amerikaanse markt. Colt investeerde daarnaast in technologie en integratie met belangrijke cloud service providers (CSP’s). Dit stelt het bedrijf in staat flexibele oplossingen voor zakelijke on-demand cloud connectiviteit te leveren. Het bedrijf ondersteunt klanten met het versnellen van hun digitale transformatie. .

'Trots een Coltie te zijn'

Grivner: "Het was geweldig me verzekerd te weten van de steun van de Raad van Bestuur, mijn team en de bredere organisatie terwijl we dingen deden die nooit eerder waren gedaan. Ik ben er trots op om een Coltie te zijn. En ik kan niet wachten om te zien waar Keri de onderneming naar toe zal voeren. Colt bevindt zich in ongelooflijk capabele handen.”

Gilder: “Ik vind het een eer om het leiderschap over Colt over te nemen van Carl. Sinds mijn indiensttreding bij Colt ben ik geïnspireerd door de passie van mijn collega’s. Van onze diepe focus op het voorzien van onze klanten van de best mogelijke oplossingen en ons gebruik van innovatieve nieuwe technologieën om onze branche vooruit te helpen.

“Deze passie kwam steevast uit de top. Toch zou het een hele opgave zijn om iemand te vinden die niet is geïnspireerd door Carl en zijn liefde voor deze branche en Colt. Colt is uitstekend gepositioneerd om tot bloei te komen in deze tijd van ingrijpende transformatie. Dat is te danken aan onze steevaste focus op onze klanten en partners en ons streven om een diverse werkomgeving te zorgen, zowel binnen Colt als binnen de branche. Ik ben enorm enthousiast over de kans om leiding te geven aan deze organisatie.”

Frisse energie

Michael Wilens, de bestuursvoorzitter van Colt: “De afgelopen vijf jaar heeft Colt een sterke opmars gemaakt, die we voor een groot deel danken aan het leiderschap van Carl. We gaan hem missen. Het is echter geweldig dat iemand binnen de Colt-familie het stokje van hem overneemt. In haar 18 maanden bij Colt heeft Keri frisse energie naar de organisatie gebracht, en we weten dat de komende vijf jaar al net zo succesvol zullen zijn voor Colt als de afgelopen vijf jaar.”

Gilder, die in november 2018 in dienst bij Colt trad, neemt de rol van CEO met ingang van vandaag over. Grivner zal bij Colt in dienst blijven tot eind juni 2020.