Total Specific Solutions koopt Spaanse Spyro en Britse STRATEC Biomedical
20-05-2020 | door: Witold Kepinski

Total Specific Solutions koopt Spaanse Spyro en Britse STRATEC Biomedical

Spyro, een leverancier van softwareoplossingen voor de Spaanse productiebranche, is toegetreden tot Total Specific Solutions ('TSS'). Dit is het tweede bedrijf in Spanje dat toetreedt tot de Europese VMS-groep, na Ofimática, en het derde in de branche.

Het VMS-bedrijf Spyro heeft een softwareproduct voor de industrie en specifiek voor de sectoren machinebewerking en metaalgieten. Hun kernproduct is een ERP-oplossing genaamd Spyro, een multifunctionele suite die de strategische, productie-, beheer- en ondersteuningsprocessen voor de industriële sector omvat.

Spyro ERP geeft klanten meer controle over de hele supply chain en helpt hen ook de operationele processen te beheren. En het biedt online mobiele add-ons voor directe toegang en gebruiksgemak aldus Jurriaan Piek, General Manager bij TSS: “Te midden van de huidige turbulentie in de wereld verwelkomen we met veel genoegen ons tweede bedrijf in Spanje bij TSS. En met Spyro komen we ook Baskenland binnen, een van de meest dynamische regio's van Spanje en met een solide industriële basis. Via Spyro voegen we nieuwe kennis en best practices toe aan onze bestaande domeinkennis in de productiebranche. Ricardo Gonzalez, oprichter en algemeen directeur van Spyro Group, en zijn team hebben de afgelopen 35 jaar een solide productsuite gecreëerd op basis van een diep begrip van de behoeften van klanten, en we geloven dat het bedrijf goed gepositioneerd is om te blijven groeien in Spanje . We zijn verheugd Spyro te ondersteunen bij de volgende fase van de reis als onderdeel van TSS.”

STRATEC Biomedical

Total Specific Solutions betreedt ook de Britse markt met de overname van STRATEC Biomedical Ltd. TSS betreedt met deze acquisitie de Britse markt en versterkt haar positie in de zorgsector verder. STRATEC Biomedical Ltd, beter bekend als Data Solutions, heeft goedgekeurde middlewaresoftware voor databeheer voor de diagnostische industrie. Hun oplossingen optimaliseren en versnellen de laboratoriumefficiëntie en voldoen aan de wettelijke vereisten. Samenwerking is wereldwijd rechtstreeks aan grootschalige eindgebruikers, diagnostische bedrijven en instrumentfabrikanten - als standaard en individueel aangepaste versies. Hun expertise in sterk gereguleerde softwareontwikkeling helpt om nauw samen te werken met partners om ervoor te zorgen dat de oplossing compliant is en aan de behoeften van de klant voldoet.

Terug naar nieuws overzicht