Jennifer Ceran aan de slag als directielid bij Auth0

20-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Jennifer Ceran aan de slag als directielid bij Auth0

Auth0, het identiteitsmanagementplatform voor appbouwers, benoemt Jennifer Ceran tot directielid. Ceran beschikt over meer dan dertig jaar ervaring met technologie en SaaS en wordt integraal lid van het groeiende Auth0.

Als CFO van Smartsheet, een modern SaaS-platform voor de uitvoering van werk, staat Ceran aan het hoofd van alle inspanningen op het gebied van finance, inkoop, IT, facilitair/vastgoed en operational excellence. In april 2018 hielp ze mee aan de succesvolle beursintroductie van Smartsheet. Ze wordt nu tevens voorzitter van de auditcommissie van Auth0.

“We zijn vereerd Jennifer aan onze directie te mogen toevoegen en kijken er als bedrijf naar uit gebruik te mogen maken van haar raad als adviseur. Haar ervaring bij Smartsheet is van onschatbare waarde en een mooie aanvulling op de grote verscheidenheid aan ideeën binnen de directie”, zegt Eugenio Pace, CEO en mede-oprichter van Auth0. Ceran voegt toe: “De kans om deel uit te maken van de directie van Auth0 is voor mij een hoogtepunt in mijn carrière – een die ik met beide handen aangrijp. Het succes en toekomstige potentieel van Auth0 zijn niet te missen. Ik heb diep respect voor Eugenio, het senior managementteam en de overige directieleden en ik kijk ernaar uit met hen samen te werken aan de verdere groei van Auth0.”

Drie nieuwe VP's

Naast Ceran voegt Auth0 drie prominente VP’s toe aan het managementteam. Holly Files is Senior Vice President Customer Success. In deze rol werkt zij aan het verwezenlijken van de doelstellingen van de klant door de inzet van producten en bedrijfstransformatie, en aan het versterken van Auth0’s missie ‘klanten eerst’. Hiervoor was zij General Vice President Customer Success bij New Relic. Cassio Sampaio is Vice President Product. Hij gaat zich richten op de doorontwikkeling van de producten van Auth0 om aan de wensen van appbouwers te voldoen. Hiervoor was hij Director of Business Operations (cloudinfrastructuur) bij Apple. Ken Oestreich is Vice President Product Marketing en is verantwoordelijk voor de bedrijfspositionering, productintroducties en het vergroten van het gebruik van het Auth0-platform.

Pace: “Om de snelle groei van Auth0 te ondersteunen, zijn we voortdurend op zoek naar de knapste koppen en experts die elk vanuit hun eigen domein waardevolle kennis aan onze organisatie toevoegen. Holly, Ken en Cassio brengen een enorme expertise mee en zijn direct van grote waarde voor Auth0 als organisatie van wereldklasse.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People