Appian kondigt samenwerking met DocuSign aan

19-05-2020 | door: Redactie

Appian kondigt samenwerking met DocuSign aan

Appian kondigt een strategisch-technologische samenwerking aan met DocuSign om de integratie tussen DocuSign en Appian’s Low-code Automation Platform uit te breiden. DocuSign eSignature, onderdeel van de DocuSign Agreement Cloud, is beschikbaar als een no-code plug-in om geavanceerde mogelijkheden voor elektronische handtekeningen toe te voegen aan elk bedrijfsproces dat met het Appian platform is gebouwd.

Het DocuSign Connected System voor Appian is beschikbaar voor alle Appian-klanten die met versie 19.4 of een nieuwere versie werken.

Handtekeningen zijn een vereiste voor de meest belangrijke bedrijfsprocessen zoals verkoopcontracten, het onboarden van klanten, licenties en andere juridische overeenkomsten. De bescherming van deze documenten en handtekeningen is van het grootste belang. DocuSign voldoet aan de strengste Amerikaanse, Europese, en wereldwijde beveiligingsstandaarden en maakt gebruik van de sterkste data-encryptietechnologieën die beschikbaar zijn.

Het DocuSign Appian Connected System biedt een reeks eSignature-services die direct binnen Appian kunnen worden gemanaged, waaronder toegang tot account- en gebruikersinformatie, templates, documentlijsten, mapgegevens en cloudopslag. Door transacties te versnellen en tegelijkertijd de veiligheid te verbeteren, zorgt Appian's samenwerking met DocuSign voor lagere kosten en een betere klantervaring.

Terug naar nieuws overzicht
Security