Wouter Hoeffnagel - 15 mei 2020

Nancy Roos-Beukers is de nieuwe CCO van Solvinity

Solvinity, Nederlands grootste leverancier van Secure Managed IT Services, benoemt Nancy Roos-Beukers (47) tot Chief Commercial Officer. Per 1 mei is zij werkzaam bij het bedrijf, waar ze verantwoordelijk is voor initiatieven die de sterke groei-ambities van Solvinity ondersteunen.

Nancy brengt ruim 25 jaar ervaring in de IT-branche met zich mee. Tot voor kort was ze werkzaam bij Dynniq als Director Digital Innovation and Business Development. Daarvoor werkte ze onder meer als Director Business Development Benelux bij Mindtree en als Commercieel Directeur Handel en Transport bij Sogeti.

Commerciële teams aansturen

Haar verantwoordelijkheden zijn onder meer de aansturing van het commerciële team, dat zowel de klantenteams voor de overheidssector, financiële sector en zakelijke dienstverlening omvat, als de teams business development en marketing.

Als voornaamste reden om bij Solvinity te beginnen, noemt ze de passie van het team: “Tevreden klanten én tevreden medewerkers zijn de sleutel tot succes voor iedere dienstverlenende organisatie. Wat mij erg aanspreekt bij Solvinity zijn de gepassioneerde medewerkers die zich dagelijks inzetten om de gevoelige en bedrijfskritische informatie van onze klanten te beheren en onderhouden. Uiteindelijk blijft dat mensenwerk. Solvinity is een organisatie waar mensen uitgedaagd worden en de ruimte krijgen om zelf na te denken wat het best is voor hun klanten of hun eigen carrière en daarnaar te handelen. Ik kijk ernaar uit om samen met onze ‘Solvineers’ en onze klanten verdere groei vorm te geven!”