KnowBe4 benoemt Colin Murphy tot Chief Information Officer

Colin Murphy

15-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

KnowBe4 benoemt Colin Murphy tot Chief Information Officer

KnowBe4, leverancier van ’s werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, promoveert special operations engineer Colin Murphy (foto) tot Chief Information Officer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de informatietechnologiestrategie en de computersystemen die de organisatie moeten ondersteunen om zijn ambitieuze, zakelijke doelstellingen te behalen.

Murphy is een IT-executive met meer dan dertien jaar ervaring in security en software-ontwikkeling in de telecom- en energiemarkt en in de financiële dienstverlening. Hij bekleedde CIO- en CTO-posities bij diverse bedrijven voordat hij bij KnowBe4 in dienst trad. Murphy heeft twee bedrijven begeleid in hun acquisitie waarin de IT-systemen en software van doorslaggevend belang waren. Hij beschikt over CISSP- en CEH cybersecurity-certificeringen.

“Colin is al jaren integraal onderdeel van het KnowBe4-team en zijn eerdere ervaringen als CIO voor meerdere bedrijven maakt dat hij een natuurlijke fit is voor deze uitdaging”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We geloven sterk in promotie binnen het bedrijf wanneer dat kan en in wezen trad hij al op als CIO door onze IT-afdeling te leiden voordat de rol formeel aan hem werd toebedeeld. Ik heb er alle vertrouwen in dat Colin al onze verwachtingen zal overstijgen als CIO van KnowBe4.”

Terug naar nieuws overzicht
Security