HPE SimpliVity 325 Gen10 performance stijgt met AMD EPYC

HPE SimpliVity 325 Gen10 performance stijgt met AMD EPYC

11-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE SimpliVity 325 Gen10 performance stijgt met AMD EPYC

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft een verbeterde HPE SimpliVity 325 Gen 10 hypergeconvergeerde infrastructuuroplossing (HCI) aangekondgd. Deze is voorzien van de nieuwe 2e generatie AMD EPYC processor die een boost geeft aan de performance van virtuele desktops.

Bovendien is HPE Nimble Storage dHCI , een uitgesplitst HCI-platform dat vorig jaar werd uitgebracht, nu beschikbaar via HPE GreenLake, waardoor virtuele desktopinfrastructuur (VDI) en virtuele machines as-a-service mogelijk zijn met een pay as you go-model.

Verbeteringen aan Nimble Storage dHCI omvatten ook grotere schaal en ondersteuning voor uitgebreide HPE ProLiant servermodellen met de nieuwe 2nd generatie AMD EPYC TM -processor, waarmee klanten VDI kunnen gebruiken voor onvoorspelbare workloads, grootschalige omgevingen en prestatie-intensieve desktopgebruikers.

HPE Nimble Storage dHCI heeft het levenscyclusbeheer vereenvoudigd met uniforme software-upgrades met één klik voor serverfirmware, hypervisor en opslagsoftware, waardoor IT-productiviteitstijd wordt bespaard en upgrades zonder risico worden genomen. De upgrades kunnen rechtstreeks in VMware vCenter worden uitgevoerd.

Financiële aanbiedingen om de cashflow te beheren

Naast de onlangs aangekondigde, nieuw geconfigureerde VDI-oplossingen, worden de huidige HCI-aanbiedingen voor VDI ondersteund door HPE Financial Services. HPE Financial Services kan helpen bij het vrijmaken van kapitaal uit bestaande infrastructuren, het uitstellen van betalingen en het leveren van gebruikte technologie om de capaciteitsdruk te verminderen. Als onderdeel van de innovatieve financieringsstructuren om de uitgaven voor contant geld tijdens onzekerheid te verminderen, kunnen HPE SimpliVity- en Nimble dHCI-klanten betalingen tot 180 dagen uitstellen om geld te besparen.

Beschikbaarheid

HPE SimpliVity 325 Gen10 met de nieuwe AMD EPYC processor is nu wereldwijd direct te bestellen en via channel partners, met verwachte verzending eind mei 2020.

HPE GreenLake is nu wereldwijd beschikbaar voor HPE Nimble Storage dHCI. De uitgebreide serverondersteuning, schaalvergroting en software-upgrade-verbeteringen met één klik zullen wereldwijd direct en via kanaalpartners beschikbaar zijn in 2H2020.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud