Redactie - 08 mei 2020

Dutch IT Cloud Event update

Dutch IT Cloud Event update image

Het Dutch IT Cloud event dat was gepland op 23 juni in Fort Voordorp kan helaas vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) niet door gaan.

Gezien dat er nog geen duidelijk uitzicht is wanneer er concreet weer evenementen mogen worden gehouden, heeft Dutch IT Channel besloten pas weer een nieuwe planning te maken zodra het gevaar van coronavirus geweken is. De gezondheid van medewerkers, partners en bezoekers hebben de hoogste prioriteit. Daarnaast sluit Fort Voordorp per 15 mei haar deuren.

Inzake de overige events die nog gepland staat houden wij u op de hoogte.

Publicaties

Van februari t/m mei heeft Dutch IT Channel vele interviews met thought leaders en alle betrokken partners gepubliceerd in de speciale cloud sectie van onze platformen Dutch IT – channel en Executive -People. In april zijn alle interviews gebundeld en samen met het onderzoek ‘Cloud in Nederland’ gepubliceerd in de Dutch IT-channel printeditie. Het onderzoek ‘Cloud in Nederland’ uitgevoerd met Smart Profile is uitgebreid toegelicht in de video talkshow gepubliceerd op 9 april op onze platformen. 

De redactie van Dutch IT Channel blijft zijn lezers via zijn printedities, dutchitchannel.nl, executive-people.nl, nieuwsbrieven en social media kanalen dagelijks voorzien van relevant cloud, business en ander tech nieuws.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024