Witold Kepinski - 07 mei 2020

AWS lanceert SaaS competentie voor partners

AWS lanceert SaaS competentie voor partners image

Het AWS Partner Network (APN) introduceert de AWS SaaS-competentie. Deze competentie helpt klanten bij het vinden van APN Consulting Partners met diepgaande specialisatie en ervaring in het ontwerpen en bouwen van software-as-a-service (SaaS) oplossingen op AWS.

Judah Bernstein, Sr. Partner Solutions Architect bij AWS, en Oded Rosenmann, SaaS Business Lead bij AWS melden in een blog: Organisaties zijn geïnteresseerd in software die gemakkelijk te gebruiken, te implementeren en te bedienen is. Ze willen de time-to-value (TTV) verkorten en toegang krijgen tot innovatieve productfuncties en flexibele aanschaf van software op verbruiks- of contractuele basis, aldus AWS.

SaaS is een licentie- en leveringsmodel waarbij software centraal wordt beheerd en gehost door een provider en beschikbaar is voor klanten op basis van een abonnement of betaling per gebruik. Aangezien softwareleveranciers een SaaS-leveringsmodel gebruiken, kunnen ze de klanttevredenheid verbeteren, de markt en het wereldwijde bereik vergroten, de wendbaarheid en innovatie vergroten, de operationele efficiëntie verbeteren en schaalvoordelen behalen.

AWS SaaS-competentiepartners volgen de best practices van Amazon Web Services (AWS) voor het ontwerpen en bouwen van SaaS-oplossingen via hun professionele servicepraktijken. Om in aanmerking te komen voor de AWS SaaS Competency-aanduiding, hebben organisaties een rigoureuze technische validatie ondergaan door AWS Partner Solutions Architects en bewezen bewezen klantensucces.

Lees meer hier.