Nutanix verwacht dat omzet doelstellingen in derde kwartaal worden gehaald

Dheeraj Pandey, Nutanix

07-05-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nutanix verwacht dat omzet doelstellingen in derde kwartaal worden gehaald

Nutanix, speler in enterprise cloud computing, kondigde voorlopige totale inkomsten aan voor het fiscale derde kwartaal eindigde op 30 april 2020. Voor het fiscale derde kwartaal verwacht het bedrijf een totale omzet tussen 312 en 317 miljoen dollar, een stijging van 8% tot 10% op jaarbasis.

De groei van de totale omzet weerspiegelt de compressie op de bovenste lijn als gevolg van de voortdurende overgang van het bedrijf naar een bedrijfsmodel voor abonnementen en zonder verkoop van hardware.

De omzet van software en support zal naar verwachting tussen 307 en 312 miljoen ollar bedragen, een stijging van 16% tot 17% op jaarbasis, in lijn met eerdere prognoses van 300 tot 320 miljoen dollar. 

“Ons bedrijf zet belangrijke stappen in digitale prospectie, virtuele verkoop en werken op afstand. Uit deze pandemie komt een nieuw bedrijf en dit kwartaal is nog maar het begin ”, zegt Dheeraj Pandey (foto), voorzitter, medeoprichter en CEO van Nutanix. “De recessie-macro-omgeving maakt onze abonnementstransformatie en onze heerlijke zero-touch-producten nog effectiever, omdat we onze klanten in staat stellen veerkrachtig, voorbereid en productief te zijn. Zo zagen we het afgelopen kwartaal een opkomende groei rond VDI en DaaS. Met ons FastTrack- programma verdubbelen we onze kanaalpartners en wereldwijde systeemintegrators om de toekomst van werk opnieuw te definiëren. Bedrijfsinitiatieven op het gebied van werken op afstand, handsfree IT-automatisering, noodherstel en lift-n-shift naar datacenters in de publieke cloud zullen enkele van de pijlers zijn van digitale transformatie, en we denken dat we centraal zullen staan ??in deze gesprekken.”

Terug naar nieuws overzicht