ServiceNow neemt 4Facility assets over van App4Mation

06-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

ServiceNow neemt 4Facility assets over van App4Mation

ServiceNow neemt de 4Facility assets over van de ServiceNow applicatie- en implementatiepartner App4Mation. Dit Utrechtse bedrijf levert ServiceNow-applicaties voor verticale markten. Met de overname versterkt ServiceNow haar portfolio op het gebied van workplaces.

Dit maakt ServiceNow bekend in een blogpost. App4Mation is een Nederlands bedrijf dat onder meer 4Facility levert, een multichannel facility management oplossing op het ServiceNow platform. Met dit platform kunnen gebruikers onder meer vergaderruimten boeken, bezoekers registreren, catering regelen of IT-ondersteuning aanvragen. 4Facility ondersteunt hiervoor zowel Outlook als mobiele apparaten.

Workplace Service Delivery

ServiceNow neemt de 4Facility assets over van App4Mation. 4Facility gaat de fundering vormen voor een nieuw Workplace Service Delivery product waarmee ServiceNow organisaties helpt services te prioriteren op basis van snel veranderende vraag vanuit de business. De oplossing helpt in de coronacrisis bedrijven een gefaseerde terugkeer naar bedrijfswerkplekken te plannen en implementeren. Zo kunnen bedrijven met de oplossing pilots opzetten voor kritieke medewerkers en hun kantoren geleidelijk voor meer werknemers openstellen.

De overname is naar verwachting aan het einde van Q2 2020 afgerond. Workplace Service Delivery is vanaf Q3 2020 beschikbaar voor early adopters.

Terug naar nieuws overzicht