Wouter Hoeffnagel - 07 mei 2020

Rackspace benoemt Bert Stam tot General Manager Benelux en de Nordics

Rackspace benoemt Bert Stam tot General Manager Benelux en de Nordics image

Technologiebedrijf Rackspace benoemt Bert Stam (foto) tot General Manager Benelux en de Nordics. De aankondiging van nieuwe rol valt samen met de bekendmaking van de ambities van het bedrijf om de komende drie jaar in omvang te verdubbelen in de Benelux en de Nordics.
 
Aanleiding voor deze ambitie is een investering in de Benelux en de Nordics. Deze investering is voornamelijk gericht op de groei van de ‘Professional Services’-tak, die in 2019 aanzienlijk is toegenomen. Rackspace blijft zich in 2020 richten op het aannemen van professionals om aan de vraag naar consultancy expertise te voldoen.

'Ondersteunen met lokale experts'

“Door de groei in ons lokale ‘Professional Services’-team kunnen we klanten in de regio beter dan ooit ondersteunen met lokale experts,” zegt Stam. “We hebben het aantal teamleden vorig jaar verdubbeld en zullen dit jaar aan de vraag blijven voldoen door verdere verbeteringen door te voeren binnen het lokale kernteam.”

“Cloudtechnologie maakt een continue groei door in een groot aantal sectoren in de Benelux en de Nordics. We zijn in staat om bedrijven in elke fase van hun cloudreis te ondersteunen met objectieve expertise.”

Rackspace telt wereldwijd zo'n 7.000 werknemers met kennis op het gebied van applicaties, data, beveiliging, hybrid- en multiclouds. Naast het hoofdkantoor van de Benelux in Nederland, heeft het bedrijf ook kantoren in Australië, Dubai, Duitsland, India, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.