SAP HANA Webinar 12 mei

06-05-2020
Deel dit artikel:

SAP HANA Webinar 12 mei

Hoe plant u uw transitie naar SAP HANA? Zoals u ongetwijfeld weet, stopt SAP in 2027 met de ondersteuning van alles behalve HANA en de op HANA gebaseerde applicatiestack. Organisaties die tijdig een migratie willen afronden, mikken op een overstap in 2021 of 2022. Gartner verwacht dan ook een piek van HANA projecten in deze jaren en een schaarste in beschikbare consultancy capaciteit daarna. Vaak wordt onderschat hoe lang het overgangstraject naar het nieuwe platform in beslag neemt. Want wat is nu daadwerkelijk de impact van de transitie?

Waarom nu al beginnen met de overstap naar SAP HANA? Hoe zorgt u voor een vlotte transitie? Wat is de impact van sizing? Wat zijn de cloud & infra scenario’s? Hoe ziet mijn roadmap eruit? Op deze én meer vragen geven experts die de meeste SAP HANA implementaties en migraties hebben uitgevoerd, antwoord tijdens de webinar: “Hoe plant u uw transitie naar SAP HANA?”

De migratie naar SAP HANA is een hele klus. Maar, wat komt hier precies bij kijken en waar moet u rekening mee houden? BPSOLUTIONS organiseert op dinsdag 12 mei a.s. een speciale webinar waarin u antwoord krijgt op al uw vragen. U leert meer over de feiten en fabels rondom SAP HANA, de mogelijke scenario's en de benodigde infrastructuur voor uw organisatie om de overstap te maken. Daarnaast helpen ze uw eigen roadmap uit te stippelen.

Benieuwd wat de migratie naar SAP HANA voor uw organisatie met zich meebrengt?

U kunt u HIER aanmelden voor het Webinar.

Terug naar nieuws overzicht