Holland Digital House online event over Nederlandse tech innovaties

Dick van Schooneveld

Holland Digital House online event over Nederlandse tech innovaties

Mark Beermann

01-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Holland Digital House online event over Nederlandse tech innovaties

Nederland is hard op weg om een van de meest innovatieve digitale economieën ter wereld te worden. Ook tijdens de COVID-19 crisis. Om dit te belichten wordt op 7 mei tussen 15.30-17.00 uur door Enterprise Summit het Holland Digital House event georganiseerd waar enkele thought leaders en politici hun visie over de laatste Nederlandse tech innovaties geven. Dit komt in de plaats van de Holland Digital Summit die oorspronkelijk op 26 februari 2020 in Barcelona plaatsgevonden zou hebben gevonden.

“Het Holland Digital House online event brengt een selectie van invloedrijke en innovatieve organisaties uit de publieke en private sector in Nederland samen, die nader inzicht zullen geven in doelen, beleid en activiteiten om de Nederlandse digitale economie te stimuleren” zegt Dick van Schooneveld, vice president en moderator van het event dat in samenwerking wordt georganiseerd met Mobile World Live van GSMA, dat het jaarlijkse Mobile World Congress (MWC) in Barcelona en andere steden organiseert.

Connectiviteit

Het Holland Digital House event belicht Nederlandse tech innovaties die in Barcelona getoond zouden worden, maar door het coronavirus gevaar werd dit event uit voorzorg afgelast. “Nederland is een topland waar intelligente technologieën worden ontwikkeld onder andere op het gebied van connectiviteit en mobile”, zegt Mark Beermann, director van Enterprise Summit. “Tijdens het Holland Digital House event wordt getoond dat Nederland goed digitaal georganiseerd is. Dat zie je nu ook tijdens de COVID-19 crisis. Dankzij een goede connectiviteit blijven mensen met elkaar verbonden wat goed is voor de productiviteit, het uitwisselen van kennis en bevordering van verdere innovatie.”

Use Cases

Sprekers presenteren tijdens het Holland Digital House interessante Nederlandse digitaliseringsinnovaties. “Een aantal sprekers belicht relevante Nederlandse hi-tech initiatieven en use cases waaruit blijkt dat er voor elke wereldwijde uitdaging een Nederlandse business technology oplossing is. Deelname is gratis dis schrijf je nu in!”

De line-up van sprekers tijdens het Holland Digital House is:

Mona Keijzer - Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, staatssecretaris (video boodschap)

Afke Schaart - GSMA, VP en Head of Europe

Marijn Fraanje - Gemeente Den Haag, CIO, Directeur Informatie & IT

Maarten Tossings - Voorzitter Digital Taskforce Economic Board Zuid-Holland

Job Voorhoeve - Partner en Digital Practice Leader, Amrop Executive Search

Jeroen Kleinjan - ING Bank, TMT Leader

Jeanine Vos - GSMA, uitvoerend directeur

Dick van Schooneveld – VP and Moderator

Holland Digital House

Datum: 7 mei 2020

Tijdstip: 15.30-17.00 uur

Registreer hier

Terug naar nieuws overzicht