Witold Kepinski - 01 mei 2020

Rapid7 neemt DivvyCloud over

Rapid7 neemt DivvyCloud over image

Rapid7, leverancier van beveiligingsanalyses en automatisering, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Divvy Cloud Corporation, een speler in cloudbeveiliging, over te nemen.

Krachtens de overeenkomst zal Rapid7 DivvyCloud overnemen voor een totale aankoopprijs van ongeveer 145 miljoen dollar, onder voorbehoud van aanpassingen, te betalen in contanten en aandelen. De overname zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 worden afgerond, onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Naarmate organisaties hun migratie en acceptatie van clouddiensten versnellen, hebben ze hulp nodig bij het samenbrengen van Security- en DevOps-teams om het bestuur, de risico's en de beveiliging van hun cloud- en containeromgevingen te begrijpen en effectief te beheren. Via het DivvyCloud-platform krijgen Rapid7-klanten de mogelijkheid om veiliger te innoveren, uit datacenters te verhuizen naar de cloud en de infrastructuur toegankelijk en beheersbaar te maken.

DivvyCloud maakt diepe zichtbaarheid mogelijk, gecombineerd met geautomatiseerde preventie en realtime risicosanering om continue beveiliging en compliance te bieden voor cloudomgevingen, inclusief ondersteuning voor Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Alibaba Cloud en Kubernetes. Met DivvyCloud kunnen klanten cloud- en containeromgevingen beschermen tegen verkeerde configuratie, beleidsschendingen, externe en interne bedreigingen en uitdagingen op het gebied van identiteits- en toegangsbeheer.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024