Witold Kepinski - 30 april 2020

NetApp koopt VDI specialist CloudJumper

NetApp, speler in cloud data diensten, heeft aangekondigd dat het voor een onbekend bedrag CloudJumper heeft overgenomen, een cloud softwareb edrijf in de virtuele desktopinfrastructuur (VDI) en remote desktop services (RDS) ) markten.

Als resultaat van de acquisitie zal de nieuwe NetApp Virtual Desktop Service (VDS) de meest uitdagende problemen van virtuele desktopdiensten en applicatiebeheer oplossen, waardoor klanten die omgevingen kunnen implementeren, beheren, bewaken en optimaliseren als een totaaloplossing van één bedrijf op de openbare cloud van hun keuze.

CloudJumper geeft vogens NetApp klanten een eenvoudig en veilig pad naar de toekomst door het beheren van huidige omgevingen - vaak on-premise of met behulp van oudere technologieën zoals Remote Desktop Services (RDS) - naast de omgeving waarnaar de markt verhuist - cloud-gehoste desktops met Windows Virtual Desktops (WVD). NetApp VDS biedt klanten van CloudJumper zeer veerkrachtige gegevensopslag met functies van ondernemingsklasse, waaronder prestaties, hoge beschikbaarheid, wereldwijde caching van bestanden, back-up, compliance en essentiële mogelijkheden om bedrijfsactiviteiten naar de cloud te verplaatsen.

NetApp VDS is onmiddellijk beschikbaar op NetApp Cloud Central en geïntegreerd met Azure NetApp Files en Cloud Volumes. Bovendien zal NetApp aanzienlijke middelen toevoegen aan het bestaande CloudJumper channel-partnerprogramma, waardoor de mogelijkheden van MSP-, VAR-, SI- en ISV-partners worden verbeterd om klantuitdagingen op te lossen en hun bedrijven te laten groeien.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei