Redactie - 30 april 2020

Salesforce lanceert Care for Manufacturing

Salesforce kondigt Salesforce Care for Manufacturing aan, een oplossing voor bedrijven in de maakindustrie die hun activiteiten verplaatsen en middelen anders inzetten voor de productie van kritieke COVID-19 hulpgoederen, zoals persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), ventilatoren, apparatuur voor virustesten en andere benodigdheden voor de reactie op noodsituaties.

Deze oplossing helpt deze ondernemers om het inzicht in de vraag naar deze goederen te verbeteren en om flexibel in te spelen op de snel veranderende behoeften van hun ecosysteem. Het stelt hen in staat om kritische, nauwkeurige prognoses te ontwikkelen om de vraag van klanten naar hulpgoederen te beheren, realtime samenwerking met partners mogelijk te maken, en actiegerichte inzichten naar boven te halen.

Salesforce Care for Manufacturing is direct beschikbaar, duurt slechts een paar uur om op te zetten en is 90 dagen gratis beschikbaar om ondersteuning te bieden aan COVID-19 gerelateerde productie-inspanningen.

Het stelt bedrijven in de maakindustrie in staat om:

De vraag nauwkeurig te voorspellen: Een vooraf geconfigureerde Manufacturing Cloud stimuleert de samenwerking met product-, bedrijfs- en klantgerichte teams die nu hun middelen inzetten voor de tijdgevoelige productie van hulpgoederen en de behoefte hebben om de vraag van de klant nauwkeurig te voorspellen.

Realtime samen te werken met partners: Schakel realtime samenwerking en zichtbaarheid op afstand in de hele waardeketen in, aangezien nieuwe leveranciers en distributeurs aangehaakt worden om de productie en distributie van hulpproducten te ondersteunen.

Actiegerichte inzichten naar boven halen: Maak gebruik van gegevens om de vraag van de klant te analyseren en om de prioriteit van bestellingen aan te geven, zodat bedrijven hulpgoederen op de markt kunnen brengen of de capaciteit kunnen uitbreiden om aan de behoeften van klanten, partners en gemeenschappen te voldoen.